Catrice – Miss Piggy’s BF

Sinds Catrice hun assortiment vernieuwd heeft, heb ik geen lakken meer van Catrice gekocht. Ik hoorde overal negatieve verhalen over de vernieuwde lakken en had daardoor niet zoveel zin om de nieuwe lakken te proberen.


Maar om eerlijk te zijn was ik best verrast met deze lak. Hoewel ik de nieuwe flesjes er nog goedkoper uit vind zien -de dop is lichter en de naam ‘catrice’ staat op de dop- vind ik de lak wel fijn. Dit zijn twee dunne laagjes over een basecoat. Een kermitgroene kleur die ik erg mooi vind. Of ik het kwastje fijner vind weet ik niet. Het kwastje zou nu specialere haartjes bevatten waarmee het makkelijker moet lakken. Echt verschil merk ik niet. Deze lak droogt wel redelijk snel.

Wat vind jij van de vernieuwde lakken van catrice?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mijn eerste ervaring met de nieuwe lakjes was verschrikkelijk (doppen die afbraken enzo), maar sindsdien moet ik zeggen dat ik weinig verschil merk met de oude. Die geweldige nieuwe technologie waar ze het over hadden? Nee, dat absoluut niet!

 2. Reply

  Yesss nice kleurtje!

 3. Reply

  Ik vind de lakken van Catrice niet vreselijk, maar toch vond ik de vorige fijner. Dat ligt eigenlijk vooral aan het kwastje.

 4. Reply

  Wat een aparte kleur zeg! Niet iets wat ik zo zou dragen, maar wel mooi πŸ™‚

  β™₯

 5. Reply

  Best mooi toch!

 6. Reply

  gaaf kleurtje πŸ˜€ lijkt ie niet veel op de catrice planet tokio lak uit de neo geisha collectie? :3

 7. Reply

  Jammer genoeg draaide ik gelijk 1 dop kapot, maar voor de rest bevallen de nieuwe lakken me goed. Overigens merk ik niets van dat vernieuwde kwastje hoor.

 8. Reply

  Deze staat nog op mijn whislist πŸ™‚ Erg mooie kleur groen!

 9. Reply

  Ik heb één van de nieuwe lakjes, mint me up. Het kwastje is scheef en de dop is inderdaad lichter… het geheel voelt wat cheaper. Maaaar het lakje zelf is prachtig dus dat maakt veel goed. Deze kermitkleur is ook erg mooi!

 10. Reply

  Wat grappig, deze heb ik ook gekocht paar dagen geleden :-)! Erg leuke kleur en de naam is zo cute <3

 11. Reply

  Niet mijn kleur maar het ziet er wel echt gras groen uit lol

 12. Reply

  Ik vond het kwastje juist wat stugger lakken maar verder vind ik ze prima! Wel heb ik me al een aantal keren open gehaald aan de dop. Dit doordat hij niet meer mooi aansluit op het flesje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge