Catrice – Million Brillance – BRIGHTSmaid, Glitterama, The Big Bling Theory & Glitters Are A Girls Best Friend

Ik stond zo te popelen om die Holomania lakken te laten zien dat ik de Million Brilliance lakken bijna vergeten was. Ik heb er vier gekocht en ja, werd toch wel tijd om ze te laten zien.

C01 BRIGHTSmaid

Bling bling bling. Echt superveel glitters en het is echt super reflecterend. Dit zijn twee laagjes en ik vind dit eigenlijk wel de mooisteย  van deze vier. Ik heb deze vier dagen gedragen zonder chips of dergelijke. Maar het er af halen was echt verschrikkelijk! Ik heb die speciale glitterremover gebruikt en dan nog was het zo ongelofelijk hard schrobben. Dat is wel echt het nadeel van deze lakken. Echt drama. Een peel off basecoat is een goed idee.

C03 Glitterama

Ik vind de lakken eigenlijk best veelzijdig. Met 1 laagje zien ze er zo uit. Dit kan makkelijk over een andere lak heen, maar je kan ze ook prima op zich dragen.ย  Want met twee laagjes, of misschien drie dunne laagjes is het nagenoeg dekkend.

De lakken doen me ergens een beetje denken aan de broccades lakken. Je hebt een soort shimmers en een hele hoop glitters. Alleen bij deze lakken zijn ze van dezelfde kleur. Deze is helemaal groen. Geen mix van kleuren.

C04 The Big Bling Theory

Deze leek me onwijs mooi, maar eenmaal op mn nagels vind ik deze een beetje tegenvallen. Ik dacht dat het mooi zou zijn om die verschillende glitters als basis te hebben, maar ik weet niet of ik het op mn nagles wel zo mooi vind. Twee laagjes.

C06 Glitters are a Girls Best Friend

Een roze lak met paarse shimmers. Ja deze vind ik echt awesome! Mooie kleur roze ik vind de naam heel grappig. De lak vond ik zelf een beetje dikkig en daardoor hadi k een beetje last van cuticle drag. Dat gaatje op mijn middelvinger. De glitters hopen makkelijk op en vormen hier en daar een bergje. Dat vind ik ook minder, maar dat is bij alle lakken zo. Ook dit zijn trouwens twee laagjes.

Glitters! Hele mooie glitters, maar ja het zijn glitters en een ongelofelijke PAIN om te verwijderen. Tijd om de peel off basecoat af te stoffen.

Heb jij Million Brilliance lakken gekocht? Zo ja welke?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ontzettend mooie lakjes!
  Beau recently posted…DA Nailpolish: ApricotMy Profile

 2. Reply

  Ik vind de zilveren variant het mooiste!
  Jewel-Nails recently posted…Etos aanbiedingen!My Profile

 3. Reply

  Ik heb alleen de groene, vind de rest ook erg mooi maar weet van me zelf dat ik ze toch niet ga dragen omdat het er zo moeilijk af gaat…
  Mandy recently posted…Misstella tasMy Profile

 4. Reply

  Love them all!
  femketje recently posted…FOTD 27/3; Brown Barok.My Profile

 5. Reply

  wat een mooie lakjes allemaal!

 6. Reply

  Ik heb nog geen lakjes uit deze lijn gekocht, maar ik sta er toch wel steeds mee in m’n handen, haha!
  Squeaky Q recently posted…Swatch – Black Sheep Lacquer: HitmanMy Profile

 7. Reply

  Prachtige lakjes!!
  Tessa recently posted…Challenge | Bodieboost | StartMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge