Catrice – Luxury Lacquers – Holomania – ApHolo 7 & Plum Me Up Scotty

Deel twee van de holomania lakken! Ik heb de swatches in twee delen gesplitst zodat ik meer foto’s kan laten zien. Leuk of niet leuk? Ik heb het holografische effect zo goed mogelijk weer proberen te geven. Enjoy!C02 ApHolo 7

Deze lak stond ook echt bovenaan mn wishlist. Ik hou van zulke kleuren blauw. Waar je wel mee op moet passen is dat de lak wel een beetje vlekt. Zonder basecoat zullen je nagels een beetje verkleuren. Dit zijn twee laagjes.


In de schaduw:C04 Plum Me Up Scotty

Space, the final frontier. Ik ben fan van Star Trek en vind de naam dan ook erg leuk. Echt paars of plum vind ik de lak niet. Het is naar mijn mening meer zilver met een vleugje lila op je nagels. Ook dit zijn twee laagjes.


Gezien beide lakken praktisch dezelfde kwaliteit hebben vertel ik het maar even onder alle foto’s. Ik hou van deze lakken. Echt. Ik heb deze holo’s over een basecoat geswatched. Over een basecoat! En dan niet die speciale melkachtige basecoat speciaal voor holografische lakken waar je bijna niet aan kan komen, maar gewoon die ene die ik zo snel kon vinden. Geen cuticle drag zoals dat heet; dat de holografische lak gaatjes laat vallen omdat niet goed genoeg hecht.

Sterker nog 1 laagje was bijna voldoende. De holo’s die met 1 laagje dekken die ik bezit zijn van A-England. Op alle foto’s heb ik twee laagjes van de holografische lak op een basecoat op. Op de foto’s in de schaduw zie je het niet zo goed, maar ik vond het er uitzien alsof er nog een topcoat overheen zat. In de schaduw zie je eigenlijk helemaal niets van het holografische effect. Tegenvaller? Geen idee. Een hele hoop holografische lakken die ik heb zijn in de schaduw niet holografisch. In de schaduw lijkt het net alsof er glittertjes in zitten.

Ja, ik ben enthousiast. Helemaal omdat de lakken normaal €3,59 moeten kosten en nu met een kruidvatactie slechts (technisch gezien) €2,50 kosten. Kruidvat heeft deze week een actie dat je 2 lakken voor €5 hebt. En deze luxury lacquers en ook de Creme Fresh collectie doen mee.

Heb jij ze al?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ook weer mooie lakjes!

 2. Reply

  Ohw wauw! Ik draag nu de blauwe en ben in luf… Ook ik ben fan van alles wat met space (ook hobby van mijn man) te maken heeft… Dus toen ik deze namen zag,… Hebbe!

 3. Reply

  Ze zijn mooi! Ik hoop dat ze deze week nog hier in de winkel komen

 4. Reply

  Mooie kleuren, ik vind de eerste net wat mooier!!

 5. Reply

  Mooie lakjes, erg mooie gloed hebben ze.

 6. Reply

  Deze kleuren zijn ook echt prachtig!

 7. Reply

  Wauw leuke lakjes!

 8. Reply

  Wauw, mooie lakjes!

 9. Reply

  ik heb de plum lak nu toevallig op 😀 love die collectie!

 10. Reply

  Oh wauw kan niet wachten tot ze hier zijn! Personal shopper heeft ze al gelukkig nu nog posten en dan kwijlen 😉

 11. Reply

  Ooh, ze zijn zo prachtig! Vooral de blauwe vind ik mooi!

 12. Reply

  wauw wat een prachtige lakken heeft Catrice uitgebracht <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge