Catrice – Lipstick uit het nieuwe Assortiment – Matte About Pink & This Lips Are On Fire

Een tijdje geleden stond ik in de Kruidvat en heb ik alle nieuwe Catrice lipsticks geswatched. Allemaal mooie rode tinten en ik bleef er eigenlijk maar overna denken. Ik vond het zulke mooie tinten en besloot er twee mee te nemen.

Ik heb een nieuwe matte lipstick en een rode lipstick meegenomen. Ik koos voor 250 Matt About Pink en 330 The Lips Are On Fire. Beide zijn lipsticks uit de Ultimate Colour lijn. Bekend door ze strakke zwarte huls. Ik heb het idee dat ze deze lipsticks vernieuwd hebben. En dan bedoel ik de huls. Ik heb het idee dat waar de huls dichtklikt er een extra laagje rubber of dergelijke zit waardoor de huls moeilijker dichtklikt. Misschien stel ik me aan, maar mijn reumavingertjes hadden er wat meer moeite mee.Met de formule van de lipsticks is niets veranderd. Nuja, misschien zijn ze een haartje minder romig waardoor ze langer blijven zitten. Ze hebben beide erg veel pigment. Dat vind ik zelf wel een van de fijnste dingen aan de Ultimate Colour lipsticks van Catrice. De lipsticks zijn erg voedend en met de randen volg je makkelijk de contouren van je lippen. De lipsticks smeren erg makkelijk uit en blijven goed zitten. Een middag overleven ze bij mij makkelijk.


Full Face

Hier draag ik Matt About Pink. De naam zegt het al. Deze lipstick is matte. Zoveel matte lipsticks heb ik niet en het deed me denken aan Colour Bomb uit de Revoltaire collectie van vorig jaar. Een lipstick die ik graag draag, maar die nogal opdroogt op je lippen en lijntjes enorm zichtbaar maakt. Deze is een haartje minder matte en een haartje lichter. Excuus voor de flitsfoto, maar ik bedacht me ‘s avonds pas dat ik deze naast elkaar wilde swatchen. Als je Colour Bomb niet kon bemachtigen of inmiddels al hebt opgemaakt; ik vind het een vrij goede dupe. Ik heb het idee dat Matt About Pink je lippen minder uitdroogt en stuk minder in de lijntjes trekt. Ik vind dit echt zo’n leuke kleur voor de zomer.

En hier draag ik The Lips Are On Fire. Door de sticker en het licht in de winkel dacht ik dat deze een roze ondertoon had, maar nope. Brandweerrood met een oranje ondertoon. Lekker fris. Oranje is de lipstick kleur van deze zomer, dus als je nog een budget lipstick wilde hebben; Ik zou deze wel aanraden!

De lipsticks zijn echt top! De kwaliteit die ik van Catrice gewend ben en kosten zoals gewoonlijk €3,99 per stuk.

Heb jij al een nieuwe lipstick van Catrice?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie lipsticks! Ze staan je goed πŸ™‚
  Beau recently posted…Catrice Made To Stay lip polish – 020 Jen & Berry’sMy Profile

 2. Reply

  Wow ze knallen beide van je lippen af! Helaas staan zulke kleuren mij niet….
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Purple SugarMy Profile

 3. Reply

  ze staan je echt goed! πŸ˜€
  femketje recently posted…FOTD 3/4; Blue & Some Coral.My Profile

 4. Reply

  Blijven twee prachtige kleuren, staat je goed lin! Beide.
  Angelique recently posted…Revlon Just Bitten Matte Lipbalmstick 205 Elusive & 210 UnapologeticMy Profile

 5. Reply

  Wat zijn ze prachtig!
  Tess Evea recently posted…Sleek i-Divine Palette Glory – 2012 London.My Profile

 6. Reply

  Hee Lin!
  Die matte lipstick heb ik ook, enkel weet ik niet of ik hem goed gebruik.
  Omdat het matt is en je velletjes beter ziet scrub ik mijn lippen zacht van te voren. Hij brengt bij mij daarna niet makkelijk aan, je blijft stukjes zien en laat een glans achter op de lippen. Nu hebben mijn lippen van zichzelf een kleine glans dus misschien dat het daardoor komt.

  Breng jij het gewoon aan zonder ondergrond (balsem oid?)

  Liefs,

 7. Reply

  *Kleine toevoeging op daarnet.
  De lipstick even gepakt en opgedaan… hij pakt zeg maar niet op alle delen van mijn lippen. Binnenin dekt het niet daardoor. Vraag me af of dit aan de lipstick ligt of aan mij… Ik draag vaak lipsticks en heb dit nog nooit mee gemaakt. De lipstick laat ook een soort klontjes achter.
  Lidewij recently posted…Ooh Boy!!My Profile

 8. Reply

  Mooie lipsticks! Ze staan je allebei wel goed
  Mariska recently posted…Essence Viva BrasilMy Profile

 9. Reply

  ik vind ze echt mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge