Catrice – It’s A Matt World

Dat Catrice (en Essence) een assortimentsvernieuwing ondergaan is wel bekend. Dat betekent ook dat er producten uit gaan. Ik heb geen overzicht online gezet omdat je daar eigenlijk wel mee werd doodgegooid op bloglovin. Bij de meeste kruidvatfilialen waren de vakjes met gele stickers al helemaal geroofd, maar bij de trekpleister bij mn ouders lag er nog van alles. En waarmee kom ik thuis.. alleen een lipstick. Al hoor ik dat als je goed zoekt, de Essence schappen al vol liggen met mooie nieuwe producten!


It’s A Matt World ging in mijn mandje. Ik wilde graag nog meer lipsticks maar die waren dan al wel weg. Een mooie rode matte lipstick ging mee. Ik had er al wel over gelezen, maar nooit naar gekeken. Ik vond rood eigenlijk nooit zo voor mij, maar na mijn Kiko lipstick met kerst heb ik me daar toch even van gedachte veranderd. Gewoon doen. *hop* mn mandje in.


De lipsticks van Catrice vind ik in een mooie, simpele huls zitten. De letters die in de lipstick geven wel een extra chic gevoel. Daar zijn we allemaal denk ik wel mee bekend. Het zijn mooie lipsticks voor €3,99, maar meer korting is altijd meegenomen.

En zoals ik van Catrice gewend ben komt er een hoop kleur vanaf. Op mijn swatches lijkt het brandweerwagenrood, maar deze heeft echt een oranje ondertoon. Ik was blij toen deze over mijn arm gleed als boter. Wederom iets fijns wat ik van Catrice gewend ben. Daardoor blijft deze misschien minder lang zitten, maar het aanbrengen is wel veel fijner.

Bij het woordje ‘matte’ moest ik aan Colourbomb denken. Een prachtige koraalroze lipstick, maar deze voed je lippen niet, maar droogt ze juist meer uit. Vanwege de kleur kon ik dat vergeven, maar ik zat er bij deze niet op te hopen. En gelukkig! De lipstick voelt heel fijn op mijn lippen. Ik moet wel onwijs oppassen dat ik niet buiten de lijntjes kleur, maar de lipstick brengt net zo makkelijk aan als labello. Ik moet zeggen dat het matte effect wat tegenvalt op mijn lippen, maar hij is zeker een heel stuk minder glossy dan de meeste lipsticks die ik heb.

Hieronder mijn blotebillengezicht met op mijn lippen alleen It’s A Matte World. Volgens mij had ik zelfs nog geen dagcreme opgedaan. I love it!

Als je nog producten wilt hebben van Catrice (en Essence) met 50% korting zal je heul snel moeten zijn. Ik kocht deze lipstick dus voor €1,99.

Heb jij makeupjes gekocht met korting?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb die ook gekocht! Lekker knal!

 2. Reply

  Wauw, echt een mooie kleur rood!

 3. Reply

  Prachtige kleur; zo perfect mat ook!

 4. Reply

  Jeetje wat een pigment! Staat je goed! Voor mij zelf vind ik ‘m net iets te oranje….

 5. Reply

  Mooi, vind de naam ook zo leuk!

 6. Reply

  Mooie kleur! Hij staat je echt goed πŸ™‚

 7. Reply

  Jaaa, ik heb deze ook! Mijn aller eerste Catrice lippenstift. XO

 8. Reply

  Deze heb ik ook! Ben er echt heel erg blij mee πŸ™‚

 9. Reply

  Mooie kleur lipstick, ik zag bij ons nog niks nieuws liggen ook nog niet de nieuwe limited edition van essence. Achja dorpen hahahhahah

 10. Reply

  Wauw wat is deze lipstick fel.

 11. Reply

  Wat staat het je mooi!! Al vind ik het niet een hele matte lipstick πŸ™‚

 12. Reply

  Super mooie rode kleur

 13. Reply

  Wauw, wat een schitterende kleur, heel erg mooi!

 14. Reply

  staat je mooi zeg πŸ˜€

 15. Reply

  Prachtige lipstick, hij staat jou ook echt tof! Helaas bij ons zijn de schappen al vernieuwd dus ik kan hem niet meer scoren πŸ™

 16. Reply

  Wat een geweldige kleur, staat je super!

 17. Reply

  prachtige kleur lin, staat je goed, jammer dat hij er uit is gegaan ik ben dol op deze kleur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge