Catrice – Haute Future Nail Polish Part 2 – Holo’s

De Haute Future collectie van Catrice heeft naast de drie mooie lakken van gister ook nog 3 mooie holografische lakken. Ik moest eventjes wachten op genoeg zon, maar hier zijn de swatches. Heb je trouwens de doppen ook gezien?

Even vooraf. De holografische lakken zijn allemaal op dezelfde manier holografisch. Ze verschillen alleen van kleur. Ik heb het alleen niet bij elke lak op de foto gekregen of heb ik de foto niet uitgekozen. Anders zou ik een artikel krijgen met 8 foto’s per lak ofzo. Beetje veel. Wat je ziet bij de blauw lak kan je dus ook zien bij de beige en de zilvere lak.


C03 – iROSEdescent

De eerste lak die ik geswatched heb is iROSEdescent. Beetje verwarrende naam. Ik geloof dat het een woordspeling is op ‘iridescent’, Iriseren in het Nederland. Ik zou denken dat dit een perfecte naam is voor een multichrome lak, want Iriseren is het natuurkundige verschijnsel waardoor bijvoorbeeld olie of zeepbellen zoveel kleuren hebben. Nja aan de andere kant. De holografische glitters hebben natuurlijk ook een hele hoop kleuren. De holo dekt met twee laagjes en ik heb geen basecoat gebruikt.C01 Eletrix Blue

Bij deze lak heb ik de regenbogen veel mooier op de foto weten te krijgen dan bij de beige holo, maar zo kan je alle drie deze holo’s zien op je nagels. Ook bij deze swatches heb ik geen basecoat gebruikt en zie je hier twee laagjes holografische lak. De lak droogt wat langzaam, maar het holografische effect is al wel gelijk zichtbaar.

C05 Gem Into The Future

Deze lak is bijzonder, want deze heeft flakies. Een holografische lak met flakies. Hoe innovatief van Catrice. Nou moet ik eerlijk zeggen dat de flakies nieth eel goed te zien zijn, maar als je goed kijkt zie je ze op de swatches wel zitten. Maar je ziet ze  beter als de zon niet op de lak schijnt en je meer reflecterend licht hebt. Ik heb nog even een close op gemaakt van het flesje waar je het goed ziet. Ik vind het wel een heel gaaf idee.En dan nog een vergelijking. Ik weet niet of jij alle holo’s hebt uit de Luxury Lacquers collectie, maar twee lakken deden me wel denken aan die collectie.

Links Gem Into The Future – Rechts Holo Manolo

Links Eletrix Blue – Rechts ApHolo 7.

Ik was vergeten om de lakken tijdens het swatchen te vergelijken, dus heb ik later maar elke lak op 1 nagel gedaan. Zo kan je het ook vergelijken. Verschil tussen Gem Into The Future en Holo Manolo heb ik hopelijk net laten zien met de flakies. Je ziet de flakies niet heel goed hieronder, maar volgens mij zijn de twee zilveren lakken qua holo-ness wel hetzelfde.De twee blauwe lakken verschillen in tint. De lak van de Luxury Lacquers is wat donkerder blauw. Op de foto lijkt het dat Eletrix Blue holografischer is. Misschien komt het omdat ik niet al mijn vingers onder dezelfde hoek houd, misschien is die lak wel holografischer. Ik weet het niet zo. Ze zijn naar mijn mening  in ieder geval beide prachtig.

Volgens mij kan je nog tot en met morgen gebruik maken van de 1+1 gratisch op nagellakjes bij Kruidvat. Alleen woensdag kon je 1+1 op makeup krijgen, maar de hele week geldt het op nagellakjes. Heb jij ze al? Welke vind jij het mooiste?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ze zijn heel mooi, heb ze ook gekocht♥
  Mandy recently posted…Swatches | Claire’s Splatter Effect NagellakMy Profile

 2. Reply

  Hele mooie lakjes! Maar aangezien ik al aardig wat holografische lakjes heb van o.a Nfu-Oh sla ik deze toch maar over! 😉
  Mandy recently posted…What’s on my way? (Verjaardagscadeautjes)My Profile

 3. Reply

  Oehhh they’re pretty! Ik laat ze toch staan aangezien ik een hele hoop ervan heb hihi
  Dana recently posted…Barry M Matte Lip Paint Everything’s RosieMy Profile

 4. Reply

  Pffft allemaal wel weer heel mooi. Ik heb voor vandaag toch maar weer een tripje naar de Kruidvan gepland, dus ik houd deze ook nog even in gedachten.
  Saskia recently posted…On My Nails: Bright MintMy Profile

 5. Reply

  fijn dat je ze ook even naast de LL lakjes laat zien 🙂
  femketje recently posted…Shoplog: Mijn Kruidvat 1+1 Actie Nagel Goodies!My Profile

 6. Reply

  Aah, wat zijn ze mooi! De 1 + 1 actie stond ook in de folder tot 11 mei. Dus dat zou betekenen volgende week ook nog??? Dát zou toch mooi zijn. 😉 Weet het dus alleen niet zeker…
  Lisanne recently posted…Invogue | Feather Effect ‘On The Money’My Profile

 7. Reply

  Wat zijn ze toch ook mooi!
  Tess Evea recently posted…Guhl Langdurige Volume Shampoo, Conditioner & Spray.My Profile

 8. Reply

  Wat is Eletrix Blue mooi! Ik vind wel dat Catrice een beetje te veel holografische lakken uitbrengt de laatste tijd..
  Squeaky Q recently posted…Some Leopard on the SideMy Profile

 9. Reply

  Volgens het boekje geld de 1+1 actie t/m 11 mei 🙂

  Ik heb deze lakken ook en vind ze toch ook wel erg mooi 🙂
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Rita Ora CollectieMy Profile

 10. Reply

  Hoe langer ik er naar kijk hoe mooier ze lijken te worden zeg, wauw! Vooral iROSEdescent vind ik echt amazing!
  Swatched recently posted…Sleek Blush 935 FlushedMy Profile

 11. Reply

  Ze zijn echt super mooi! Ik heb vandaag nog 2 holo’s gekocht van de nieuwe Catrice LE 🙂
  Mariska recently posted…New in (alle) nagellakMy Profile

 12. Reply

  Wat een prachtige lakken!
  Beau recently posted…My Favorites: Songfestival liedjes 2014My Profile

 13. Reply

  Prachtige kleurtjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge