Catrice – Glamorama – Crocodile Cracker – Jungle Treasure

Een van de eerste dingen die ik deed toen ik terug kwam van vakantie was boodschappen doen. Toch kon ik onderweg het niet laten om even de kruidvat in te gaan. Op vakantie ben ik helemaal geen catrice of zo tegengekomen. Vanwege de dop en de naam heb ik de crackle meegenomen. Benieuwd naar de crackle?


Crackle is inmiddels redelijk uit. Over. Niet boeiend meer. Door de dop en de naam dacht ik dat het een croc crackle zou zijn. Ik heb een rode daarvan geswatches van Bourjois. Ik had me erg verheugd op een gouden variant daarop. No such thing! Jammer maar helaas. Ik vond de rode variant best leuk, maar in een rare kleur. Krokodillen zijn niet rood. Okay, ook niet goud, maar ik had dat al een leukere kleur gevonden.

Over de crackle zelf. De kleur vind ik mooi, maar de lak is vrij dun en niet zo goed gepigmenteerd. Net als alle crackle hangt het eraf hoe dik je het aanbrengt hoe het ‘kraakt’. Ik heb geprobeerd om verschillende dikten aan te brengen zodat het verschillend barst. Ik heb de crackle over een paarse Trind lak aangebracht. Ondanks dat die lak helemaal droog was, is de crackle toch nog de onderlaag meegenomen heeft.

Ik denk niet dat ik de crackle heel vaak ga gebruiken, maar als je de lak wilt hebben, hij is te koop bij kruidvat en trekpleister voor €2,99

More about Lin

Comments

 1. Reply

  hmmz, ik ben er niet zo impressed door XD

 2. Reply

  Vind het wat misleidend van Catrice. Meh, niet mijn ding.

 3. Reply

  Erg misleidend van Catrice.. Heb ‘m ook, maar weet niet of ik ‘m ooit ga gebruiken. Barry M heeft trouwens ook croc crackers, in het zwart en in het rood en die doen het wel goed, als ik zo de swatches op internet zie.

 4. Reply

  Ik heb hem ook, heel jammer! Ik deed hem over een liquid sand, dan doet hij het wel 🙂

 5. Reply

  Nee, ik vind hem niet zo heel leuk.

 6. Reply

  Zo jammer dat het gewoon een crackle is en geen croc 🙁

 7. Reply

  Het is echt jammer dat het een crack is ipv een croc zoals ze beloofde

 8. Reply

  Hmm, niet echt mijn ding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge