Catrice Glamazona Blushes || I’m a Survivor & I Got The Flower!

Niet alle Catrice collecties spreken me evenveel aan. Toen ik gister de kruidvat binnenliep zag ik het nieuwe Eve In Bloom schap staan. Ik vind de printjes van de collectie heel mooi, maar de producten zelf niet erg bijzonder. De kleuren van de lakken heb ik al meervoudig in mijn stash, maar dat betekende dat de Glamazona collectie in de uitverkoopbak lag en daar heb ik gebruik van gemaakt.


Ik betaalde ipv €4,99 nu maar €2,50 per blush en voor die prijs wilde ik ze wel meenemen. Ik vind het hele aparte kleuren voor blushes en die zie je toch niet zo vaak.

De doosjes hebben een superleuke panterprint en middenonder staat een halve bloem afgebeeld.

Wat denk ik nog het meeste opvalt is de zebraprint die in de blushes gedrukt staat.

Op bovenstaande foto’s lijkt I’ve Got The Flower! bijna roze, maar op de swatch hieronder zie je de echte kleur.Β I’ve Got The Flower! is ook iets beter gepigmenteerd. Al moet ik zeggen dat het met apartere kleuren blush toch wel fijner is als je het beetje voor beetje aanbrengt. Voor je het weet heb je teveel aangebracht. Beide blushes zijn matte en de rode I’m A Survivor doet me aan papaver denken. Op mijn wangen heb ik ze nog niet geprobeerd, maar het poeder voelt heel zacht aan.

Heb jij deze blushes gekocht? Of laten liggen vanwege de aparte kleuren?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  die zien er goed uit!

 2. Reply

  Ik heb een blush van Sleek en koop verder niks meer haha! Vind de roze wel erg mooi!

 3. Reply

  Ik heb ze niet gekocht omdat ik niet zo van de blushes ben, maar vind de kleuren wel erg mooi!

 4. Reply

  Oeh die zijn mooi! Aparte kleurtjes.

 5. Reply

  Haha, dit zijn inderdaad kleuren die ik laat liggen omdat ik weet dat ik ze niet vaak genoeg ga gebruiken! Maar wel altijd fijn, als ze meteen in de uitverkoopbakken liggen πŸ™‚ Vorige keer ook een nagellak en lippotlood voor 1 euro weten te scoren ;D

 6. Reply

  ik vind ze super gaaf πŸ˜€ heb ze zelf ook al een tijdje :3

 7. Reply

  Ze lijken me beiden erg mooi!

 8. Reply

  Ze zien er mooi uit! Ik skip ze, het zijn niet mijn kleuren.

 9. Reply

  Ik vind I’m a survivor erg mooi vooral! Ik zou ze alleen zelf niet kopen, maar ik vind ook niet dat ik blush nodig heb πŸ˜›

 10. Reply

  ze zijn felllll! maar i like it, heb ze ook genomen omdat ze zo lekker anders zijn dan anders

 11. Reply

  Ze zijn anders dan andere blushes, maar erg mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge