Catrice Geometrix Palette

Catrice was al heel goed in palettes maken. Eerst de quattro’s die af en toe bij limited editions al te krijgen waren. Nu hebben de oogschaduwpalettes een andere vorm gekregen. Het nude palette was ook al superpopulair en in bijvoorbeeld de Hip Trip collectie komt er ook zo’n palette aan. Jammer genoeg komt de Geometrix collectie niet naar Nederland. Vandaar kon ik deze ook niet laten liggen toen ik in Duitsland was.


De Geometrix collectie bestaat uit felle kleuren. Felrood, kobaltblauw, felgeel, feloranje. Het palette bestaat uit zachtere varianten van die kleuren. Daardoor kan je er makkelijk een allerdaagse look mee maken. Doordat er een felle gele oogschaduw in het palette zit kan je er net zo goed een gewaagdere look mee maken. Met een highlighter en twee kleuren voor in de crease vind ik het palette mooi gevarieerd. Het palette bevat ook nog een sponsapplicator/kwastje.


En dan de swatches! Ik heb geen primer gebruikt en steeds 1 veeg over mijn onderarm uitgesmeerd. Ik heb de swatches in de zon gefotografeerd, zodat je kan zien dat een aantal oogschaduws shimmer bevatten. Zo lijken de meeste kleuren matte, maar dat is niet zo. Alleen de eerste twee kleuren zijn matte, de rest bevat een beetje of heel veel shimmer. Zo glimt de grijze oogschaduw enorm, zit er zilvere shimmer in de donkergrijze oogschaduw en de blauwe en gele oogschaduw bevatten een beetje shimmer.

De pigmentatie is wisselend. De eerste drie oogschaduws, de lichtste oogschaduws zijn niet zo goed gepigmenteerd en zal je misschien meerdere keren op je oog moeten aanbrengen. De grijze, blauwe en gele oogschaduw zijn redelijk gepigmenteerd. Nou vind ik het sowieso makkelijker om oogschaduw in mijn crease in laagjes aan te brengen.


Wat vind jij van de Catrice paletten?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie kleuren πŸ™‚

 2. Reply

  jammer dat ze niet allemaal even goed gepigmenteerd zijn!

 3. Reply

  Mooi palette, toch laat ik deze liggen. Inderdaad niet allemaal mooi gepigmenteerd en ik heb alle kleuren al.

 4. Reply

  Ziet er mooi uit maar ik sla deze toch over~

  XXX Tessa

 5. Reply

  Oef de pigmentatie valt vies tegen.. Dankzij je review scheelt het me weer een miskoop haha!

  β™₯

 6. Reply

  Mooie kleuren, pigmentatie is voor mij in orde maar kan beter

 7. Reply

  ^Jammer dat ze niet allemaal goed gepigmenteerd zijn ;(

 8. Reply

  Tegenvaller hoor, die pigmentatie.

 9. Reply

  best een leuke palette

 10. Reply

  Ik vind het palette een beetje tegenvallen… Deze sla ik over, ik had er meer van verwacht na het zien van de persfoto’s. Dus dank je voor je review!! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge