Catrice – Gallon of Melon, Swimbledon & All You Need Is Pink

Ik was echt onwijs benieuwd naar een aantal nieuwe catrice lakken. Ik zag hier en daar een supermooie turkooise kleur die ik moest hebben. Toen ik voor het schap stond vond ik het best meevallen met nieuwe lakken. Het waren er maar een handje vol. Ik vond ze niet allemaal even mooi of mn geld waard, dus koos ik er 3 uit.


(S)wimbledon


Ik snap de naam niet helemaal, maar ik vind de kleur geweldig! Ik moet niet aan gras denken, dus ik weet niet wat Wimbledon er mee te maken heeft. De kleur zit tussen groen en blauw in en heeft een vleugje shimmer. Die zie je in de zon best goed. In de zon lijkt de lak ook groener. De kleur is meer zoals hieronder, maar uit de zon zie je de shimmer nauwelijks. Oh en nu het mooiste gedeelte. Hier zie je maar 1 laagje. De lak is wel wat aan de dikke kant, maar 1 laagje. Best wel amazing. Zeker omdat de kleur zo intens is.

Op de doppen staat ‘new brush’ dus ik legde de kwastjes even naast elkaar. Ik zocht in mijn stash naar een kleur van vorig assortiment. Ik kwam uit op Emerald Bay, het rechter groene kwastje. Deze heeft een beetje ronde kantjes. Ik heb van mensen gehoord dat sommige kwastjes daar enorm faalde omdat het niet mooi afgesneden was. Het roze kwastje is van All You Need Is Pink en heeft geen afgesneden kantjes.

Om heel eerlijk te zijn merk ik niet superveel verschil. Een hoop merken hebben geen afgeronde kwastjes en daar kan ik ook prima mee lakken. Misschien is het kwastje een haartje breder, maar naar mijn mening geen onwijs verschil.

All You Need Is Pink


In de winkel zag ik geen shimmer, maar thuis wel. In de schaduw zie je deze ook niet. De kleur roze vind ik wel mooi, maar ik vind de shimmer niet zo heel geweldig. De lak dekt ook vrij goed. 1 laagje dekt bijna, maar nog niet genoeg. 2 laagjes dekken wel en drogen gemiddeld. De lak is aan de dikke kant.

Gallon Of Melon


Ik hou van deze kleur. Lekker intens en toch ook onwijs schattig. Ik ben zo blij dat ze hier geen shimmer in hebben gestopt. Ik denk dat ik nog wel een backup van deze lak haal. Ik vind de kleur zo mooi. Ook deze dekt net niet met 1 laagje, maar 2 dunne laagjes is voldoende. Het kwastje vond ik niet heel fijn bij deze lak.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind Gallon Of Melon wel erg mooi! Ik ben nog altijd geen fan van Catrice nagellak, maar misschien eens kijken als er een actie is 🙂
  Squeaky Q recently posted…Squeaky Nails’ 2nd Blogiversary GIVEAWAYMy Profile

 2. Reply

  Mooi! Ik vind ze alledrie eigenlijk wel erg leuk. Top dat (S)Wimbledon maar in één laagje dekt! De andere twee, dekken die ook goed?
  Lisanne recently posted…Zaterdag Mamadag | De 20 weken echo ♥ Gender Reveal!My Profile

 3. Reply

  Ik vind alle 3 de kleuren wel iets bijzonders hebben. Vooral Swimbeldon is erg mooi 🙂
  Beau recently posted…The Body Shop Moringa hand crèmeMy Profile

 4. Reply

  Ik blijf Catrice voorbij lopen, heb er geen liefde meer mee. Sinds ik mijn 93 lakken heb weggedaan. En nu ook heb ik een mwah gevoel. Vooral die kwasten blijven in mijn beleving bagger.
  Sonja recently posted…PS Love… | Mascara en gekleurde eyelinerMy Profile

 5. Reply

  die laatste kleur is super pretty!
  femketje recently posted…Not Me, Not I (a capella cover).My Profile

 6. Reply

  Ah ik vind die eerste echt geweldig! Ik durfde hem niet mee te nemen, maar ik denk dat ie voor de zomer ideaal zou zijn! Ik heb wel die laatste gekocht, staat nog op mij te wachten 😛
  PinkFairy recently posted…Valentine’s look with PupaMy Profile

 7. Reply

  Wat een prachtige lakjes zeg. Ik was al een tijdje op zoek naar zo een kleurtje als Emerald Bay. Eindelijk gevonden! Thanks haha. Dat laatste kleurtje is ook echt heel erg mooi.
  Nicole recently posted…2x LipstickMy Profile

 8. Reply

  Wat een mooie lakken! De laatste kleur is heel erg mooi.
  Mirjam recently posted…NOTD: Valentijnsdag nailartMy Profile

 9. Reply

  Wat een mooie kleurtjes allemaal! De groene vind ik niet zo, maar dat komt omdat ik in het algemeen niet van groen hou.. De twee roze vind ik wel erg leuk!
  Mandy recently posted…Op kamers? Besparen maar!My Profile

 10. Reply

  Oh wow, die groene! Heerlijk voorjaarskleurtje!
  Mijn kleine geheimpjes recently posted…China Glaze Infra RedMy Profile

 11. Reply

  Wat een prachtige lakjes! Vooral die eerste! Love it! De kwastjes lijken niet veel verbeterd te zijn. Zonde.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Gliss Million Gloss shampoo & conditionerMy Profile

 12. Reply

  Ik vind het hele mooie lakken, maar nog steeds nét niet bijzonder genoeg. Erg jammer, want Catrice nagellak is erg fijn. X
  Ilona recently posted…Fotodagboek week 6 & 7 | EviMy Profile

 13. Reply

  Vind die groene erg mooi (enorme groen fan hierzo) en die laatste ook! Kwastjes lijkt niet veel verschil in te zitten op je foto. Toch hoor ik positieve geluiden erover! Zelf ook maar eens proberen.
  NailTalk recently posted…The Lacquester – Boulevard of Broken Dreams (Pornflakes!)My Profile

 14. Reply

  Ik vind All You Need is Pink wel wat hebben. Ik ben geen grote pink lover, maar zit er zilver doorheen… dan ga ik het in overweging nemen haha. Doet me ook denken aan de oude Big Spender Wanted, maar dan meer meloen achtig van kleur, ipv niddenpink met zilver. 🙂 Dank je voor de swatches =D
  GlitterKitty recently posted…Reviews ~ Finished Products February 2015My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge