Catrice Fashion Colours – The Sky So Fly & You R On My Mint

In het nieuwe assortiment van Catrice kan je nieuwe lakken vinden waaronder een aantal zogeheten Fashion Colours. Ik nam er twee van mee; mintgroen en hemelsblauw.

ย You R On My Mint


Ik was wel benieuwd naar wat er anders zou zijn aan de fashion colours. Het zijn geen bijzondere kleuren, maar wel kleuren die altijd bij de meeste outfits passen. Mintgroen past eigenlijk altijd wel. De lak is niet bijzonder. Het is dikker dan ik zou willen. Lakt prima, maar ik zat te twijfelen of ik nog een derde laagje moest aanbrengen. Ik heb het bij twee gelaten. Droogt net zoals andere lakken die ik ken van Catrice. Ik heb erovergestempeld met Sinful Colors Snow Me White en ik gebruikte imageplate HeHe 006.

The Sky So Fly


Deze blauw is duidelijke feller van kleur. Ik wil zo’n kleur nog in het paars/lila. Ik vind het een mooie rijke kleur. Ook dit zijn twee laagjes en ik zat me ook bij deze af te vragen of ik nog een derde moest aanbrengen. De reden dat ik dat niet deed is omdat deze lak bij mij nog dikker was dan de mintgroene. Ik vond aanbrengen niet zo fijn. Daar merk ik in gradients maken niet zoveel van, maar met lakken wel. Ik ben niet zo’n fan van helemaal onderzitten om mn nagel compleet te kunnen lakken. Ik stempelde met drie lakken nog over deze Sky So Fly en gebruikte daar imageplate HeHe 035 voor. Zou je zeggen dat dit een Harry Potter plate is?

De kleuren vind ik mooi, maar het aanbrengen van de lakken vond ik niet fijn. De lakken vond ik te dik. Ik kan niet zeggen of alle Fashion Colours dat hebben, want volgens mij zijn er meer. De lakken kosten 2,99 bij trekpleister en kruidvat. Dit weekend heb je trouwens 1+1 gratis op makeup.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  awesome nail art heb je met die blauwe gemaakt ;D
  femketje recently posted…2X Essence โ€“ The Velvets Eyeshadow.My Profile

 2. Reply

  Ik vind deze kleuren zo mooi van Catrice. De nail art die je ermee gemaakt hebt is ook erg mooi

 3. Reply

  The Sky So Fly, i love ‘t

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge