Catrice Dirty Berry


Soms loop ik gewoon achter. Ik heb het idee dat iedereen deze prachtige lak al kende. Zeker omdat deze al een tijdje in het vaste assortiment zit. De nieuwste lakken hebben een nummer in de 900 en deze prachtige dirty berry heeft het nummer 420.

Dit zijn 2 laagjes van Dirty Berry. Een prachtige lila lak met hologlitter erin. Ik weet niet waarom ik de lak pas nu kocht, maar ben blij dat ik deze aan mijn stash kon toevoegen. Hij is nu nog verkrijgbaar en ook nog met 50% korting. Niet lang meer, want hij gaat waarschijnlijk uit het assortiment! Koop Dirty Berry dus zolang je nog kan!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Blijft een mooi lakje <3 ik heb 'm ooit eens weggegeven en nooit meer opnieuw gekocht. Helaas…

 2. Reply

  Ik heb hem wel eens voorbij zien komen maar nooit echt goed bekeken denk ik! Hij is prachtig!

 3. Reply

  Ooh wat een bijzonder kleurtje!

 4. Reply

  Dit is echt mijn favoriete lakje van Catrice! Zo mooi. Maar snel een back-up halen!

 5. Reply

  deze is bij mij lange tijd favoriet geweest πŸ˜€

 6. Reply

  Heb hem ook, heb hem een hele tijd terug erg vaak gedragen!

 7. Reply

  Mooi kleurtje en draagbaar πŸ™‚

 8. Reply

  Ik heb hem ook! Hij is zoooo mooi!

 9. Reply

  Ik heb deze lak ook nu pas gekocht. Hij is echt mooi he

 10. Reply

  Dirty Berry is zeker weten mijn favoriete Catrice lak! Ik heb hem deze week weer gedragen en oohh wat is ie mooi πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge