Catrice – Dark Denim Blue & Essence Jewelry Topcoat – Where’s My Crown?

Een nieuwe lak en een wat oudere. Eentje van het nieuwe assortiment en een uit de uitverkoopbak. Ik hou van nagellak, dus mij maakt het niet zoveel uit. Soms vind ik Catrice niet bijzonder genoeg om een lak voor 3 euro mee te nemen. Gierig? Misschien. Kieskeurig zeker. Deze donkerblauwe lak was me in april/mei niet zo opgevallen met de Denim Divine collectie. Ik ben geloof ik ook wel een beetje uitgekeken op creamy lakken. Ik koop ze nog wel, want ik hou van gradients maken, maar ik draag er altijd nailart overheen. Ik draag creamy lakken eigenlijk nooit meer los. Vandaar dat ik ook zo benieuwd was naar deze Jewelry topcoat. Kijk mee.


Kijk dan naar de zilveren en gouden flakies in het flesje!

Dark Denim Blue

Dit is 1 laagje. Best wel nice! Ik ben alleen vergeten foto’s te maken met het tweede laagje. Nuja, dan maar met ribbels. 1 laagje vind ik altijd wel fijn, want dat is lekker snel klaar. Vooral als basis voor nailart, dus daar ga ik em denk ik wel vaker voor gebruiken.

Where’s My Crown?

Een topcoat die ramvol zilver- en goudkleurige flakies zit. Supermooi, maar dat moet je eigenlijk wel een saaie lak als basis hebben.Dit is gewoon 1 laagje die makkelijk en smooth aanbrengt. Je voelt de flakies niet zitten. Droogt als een trein. De zilverkleurige flakies zijn groter dan de gouden. Heeft wel wat. Lekker shiny in ieder geval.


In de schaduw valt het mooi op. Daar lijkt de blauwe basis ook een stuk donkerder. Ik kon het niet laten om erover te stempelen. Ik gebruikte Born Pretty Store stamping polish #2. Een prachtige zilveren lak. Hij is wel een beetje gloopy. Dik dus, maar doet het goed met stempelen. Excuus voor de skippy haartjes, maar dat heb je nou wel eens. Hier ook weer Born Pretty Store imageplate BP-L006.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een mooie top coat! Ik kende hem nog niet ๐Ÿ™‚
    Mariska Groot recently posted…Hey, whatsapp? (heeeel erg openโ€ฆ)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge