Catrice – Crushed Crystals – Call Me Princess

Ik heb natuurlijk nog niet alle lakken van het nieuwe assortiment van Catrice uitgeprobeerd, maar ik denk wel dat ik dit de mooiste lak van het nieuwe assortiment kan noemen. Zuurstok roze met gouden glitters. And it’s really pretty!


Ik ben blij dat Catrice deze lakken niets met ‘sand’ erin heeft genoemd. Het is namelijk geen zand lak. De naam die ze hebben gekozen past heel goed. Crushed Crystals. Gemalen Edelstenen. In het nederlands klinkt het minder mooi, maar het effect is minder ‘textuur’ dan zandlakken van bv OPI, Miss Sporty en P2. Het is meer de glitters die je voelt zitten.

Dat het geen zandlak is maakt de lak eigenlijk niet minder mooi. Ik zeg alleen dat je geen zandlak moet verwachten. De roze/koraal kleur is erg mooi, zeker in combinatie met de gouden glitters. Het staat erg mooi en dekt met twee laagjes. Zelf heb ik drie dunne laagjes aangebracht.

De Crushed Crystal lakken zijn wel wat duurder dan de normale lakken. Voor deze lak betaal je €3,39. Heb jij deze al?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik moest kiezen (budget probleem) en koos voor de paarse. Ik ben nog steeds kieskeurig als het om roze gaat.
  Dus deze blijft in de winkel, word er niet warm van.

 2. Reply

  Prachtig lakje, ik twijfelde in de winkel en heb er nu toch wel spijt van πŸ™
  Eefje

 3. Reply

  Ik heb hem ook en vind hem super!

 4. Reply

  Ja ik heb hem ook, vind hem erg mooi!

 5. Reply

  Hij is zo mooi! β™₯

 6. Reply

  Heel mooi is ‘ie , draag deze nu ook;)

 7. Reply

  Ik vind deze echt super mooi!

 8. Reply

  Ik hou echt van deze lak en vind de textuur van deze lak ook echt prachtig!

 9. Reply

  Ja deze moet ik echt nog even scoren <3 Wat een schoonheid!

 10. Reply

  Ik vind hem zo kinderachtig eerlijk gezegd, net zoals een lakje van Essence, ze lijken wel op elkaar.

 11. Reply

  Ik heb hem ook, ben er zo bij mee!
  Mooie foto’s heb je gemaakt.
  Liefs Chantall

 12. Reply

  Prachtig kleurtje!

 13. Reply

  Wauw! Ik wacht nog ff met kopen van de nieuwe Catrine dingen maar hij gaat er zeker komen!

 14. Reply

  Ooh ik vind hem zoo mooi!

 15. Reply

  wauw, ziet er echt prachtig uit! toch hou ik het bij OPI (a) laat bij schoonheidssalon day and night in amsterdam altijd gelcolor opi zetten. is zoooo mooi!

 16. Reply

  Jaa ik heb hem al kunnen scoren en ik vind het echt een beauty!

 17. Reply

  Dit was liefde op het eerste gezicht toen ik voor het schap stond!!

 18. Reply

  Denk dat ik ‘m alsnog maar ga halen, wat een beauty!

 19. Reply

  Deze is erg mooi! Ik ben dol op textured lakjes. Hoe meer ik naar deze lak kijk, hoe meer ik hem wil hebben πŸ˜‰

 20. Reply

  Voor Catrice is dit erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge