Catrice – Celtica – Nail Flakes

Ik heb een hoop gelezen over de Catrice Celtica collectie. Vooral over de highlighter waar ik zelf eigenlijk niet zo dol op was. Cream blushes zijn niets voor mij en de nagellakjes spraken me niet zo aan. Waar ik dan weer helemaal niets over heb gelezen zijn de nail flakes. Er zat een potje bij de collectie en ik had het idee dat niemand een idee had waar het voor diende. Including me. Ik had geen idee en liet het liggen. Mijn moeder spotte het wel en nam deze voor me mee.


In eerste instantie had ik zoiets van ‘wat moet ik hiermee?’. Catrice heeft wel vaker zulke potjes met nailart, maar dan zitten er glitters in. Wat moest ik nou weer met roze steentjes?

Ik heb het idee dat het schelpjes zijn die vermalen zijn. Ze zijn allemaal verschillend van vorm, ze hebben verschillende tinten roze en sommige neigen zelfs naar geel en hebben vooral ook verschillende dikten. Hmm ja, hoe gebruik je dat dan?

Op de zijkant van het doosje staat dit:

‘Strooi de nail flakes over net gelakte nagels of druk je natte nagel in de nail flakes tot je nagel bedekt is. Gebruik een kwastje om de overige nail flakes van je nagels af te halen. Verwijder ze met remover. Niet in de buurt van kinderen gebruiken. Tip: om het langer mooi te houden kan je er haarspray overheen spuiten.’

Haarspray? Huh. Dat heb ik echt nog nooit gehoord met nailart dingetjes. Dat moest ik uitproberen! Maar om eerlijk te zijn plakken je vingers erna en de hele grote stukjes blijven daardoor niet beter zitten. Dan moet ik denk ik nagellijm gebruiken en dan zit het natuurlijk weer muurvast.

Voor deze nailart gebruikte ik een nude lak van China Glaze (great barrier beige) en maakte een roze french gradient samen met een neon lak van Flormar. Daarover gebruikte ik eenΒ  glitter topcoat lak van Etos (313). Deze heeft allemaal hele fijne zilvere shimmers.

Voor de gradient gebruikte ik een sponsje en ik plaatste de nail flakes met een pincet.

 

Wat vind jij van de nail flakes? Leuk of niet?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh ik vind het heel mooi geworden.
  Maar het lijkt me super onhandig.

 2. Reply

  Ik vind het persoonlijk niet zo mooi!

 3. Reply

  Ik vind het effect wel gaaf, maar het lijkt me best een gedoe om ze aan te brengen.

 4. Reply

  Ziet er heel leuk uit! Ik heb ze zelfs niet gezien in de winkel denk ik.

 5. Reply

  Ik vind de combinatie die je hebt gemaakt erg leuk, maar zonder de flakes nog leuker denk ik πŸ˜‰

 6. Reply

  Hmm.. lijkt me erg onhandig!

 7. Reply

  Ik heb ze al heel lang maar ik vind het persoonlijk niets. Ik blijf overal achter hangen met die puntjes van de schelpjes πŸ™‚

 8. Reply

  Ik vind dat je er een super leuke nail art van hebt gemaakt, wat een leuk effect geeft dat

 9. Reply

  Superleuke nailart!

 10. Reply

  ik hou er wel van, wat meer 3D stuff op je nagels πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge