Catrice Candy Shock || Blush & Highlighter

Toen ik de promofoto’s voor de Candy Shock collectie zag wist ik dat ik de blush en de highlighter moest hebben! Nogsteeds ziek ging ik de stad in, omdat ik op een aantal blogs al gelezen had dat deze al in de schappen lag. Ik werd gelukkig niet telleurgesteld en kwam met een tasje vol mooie spulletjes naar huis.

Multicolour Highlighter C01 Vanilla Love


Ultra-silky marbled baked powder with light-reflecting pigments for highlighting effects and a unique shimmer on face and dรฉcolletรฉ. Suitable for every skin type. Dermatologically tested.

Ik vind de verpakking eigenlijk best mooi en misschien zelfs wel een beetje luxe ogen. Ik moet zeggen dat ik de rechthoekige blushes van Catrice niet mooi vind, deze verpakking vind ik wel mooi. Misschien door de de cirkels op de verpakking wat minder, maar ik vind het niet goedkoop aanvoelen. Het dekseltje gaat er redelijk makkelijk vanaf, maar schiet niet zomaar open.

De highlighter is een heeel stuk groter dan ik had verwacht en bevat maar liefst 20 gram. Het marbled patroontje is wel wat ik ervan had verwacht. Volgens mij is elk patroontje uniek in zulke highlighters.

Multicolour Blush C01 Sugar Shock


Marbled baked blush for a naturally fresh complexion.

De blush daarintegen is een heel stuk kleiner dan ik had verwacht. Misschien onterecht, want de Nymphelia Unbeleaf’able blush heeft dezelfde verpakking, alleen een ander tekeningetje op de bovenkant. De blush bevat 7 gram

Ik weet niet of ik telleurgesteld moet zijn, of dat mijn verwachtingen hoger liggen omdat Catrice ook veel hele goede producten heeft. Ik krijg er weinig pigment vanaf. Op de swatch valt dat wel mee, op mijn wangen heb toch heel vaak blush moeten aanbrengen voor ik iets zag. En dan had ik al een dichte poederkwast gepakt. Aan de andere kant loop je niet zo snel het risico om er als clown de deur uit te gaan.

De swatches. Links zie je de blush en rechts de highlighter. De blush is lief licht roze, maar minder gepigmenteerd dan ik had gedacht. Deze keer een highlighter zonder shimmer, maar wel met reflecterende deeltjes. Highlighten doet deze wel degelijk, alleen subtieler.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind de blush echt pretty <3

 2. Reply

  Ik vind de highlighter heel erg mooi, ondanks dat hij zo subtiel is.

 3. Reply

  ik vind ze beide wel erg mooi en voor mijn bleke huid is het wel handig dat ze wat minder sterk gepigmenteerd zijn ๐Ÿ˜€

 4. Reply

  De highligher lijkt me heel mooi. Jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt. Je swatches zien er daar in tegen wel weer heel mooi uit. Lastig ๐Ÿ™‚

 5. Reply

  Ziet er echt gaaf uit! Ik vind het altijd leuk als budgetmerken zo’n mooie items uitbrengen, qua uiterlijk vergelijkbaar met high end merken ๐Ÿ™‚

 6. Reply

  Ik vind de 2e blush wel mooi maar denk dat het patroon er wel snel vanaf is

  1. Reply

   Het patroontje zit er helemaal in, maar je gaat soort van slijtplekjes zien en relief waardoor hij iets minder mooi wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge