Catrice – Blurred Limes

Van de lakken van Catrice die uit het assortiment gaan is Blurred Limes er een van. Een lak die ik wel eerder zag, maar me niet zo trok. Waarom weet ik niet, want het is een mooie groene lak met shimmers.


Een ‘stickertje’ met Use Base Coat staat op de achterkant. Iets wat ik zeker zou aanbevelen. Nou heb ik de lak eigenlijk alleen met swatchen op gehad en toen had ik geen gestainde nagels/huid. En dat wilt nog wel eens voorkomen.Nou weet ik het niet als je de lak een paar dagen op hebt.

De lak dekt met twee laagjes en brengt makkelijk aan. De shimmer erin is wel te zien, maar niet supergoed. Op de foto’s zie je het een beetje, maar het is heeel subtiel.

Voor de 1,50 nu in de sale (let op de gele stickers in het schap) vond ik eht een leuke prijs om mee te nemen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Op zich een mooi kleurtje maar zo deze zelf niet snel dragen, eerder met een nailart erbij

 2. Reply

  Wat een prachtige kleur is dit!

 3. Reply

  Alleen van de naam word ik al vrolijk! Wat een leuk lakje.

 4. Reply

  Wat een toffe kleur!

 5. Reply

  Ik ga dit lakje nog snel kopen voor het uit het assortiment gaat want ik vind het toch echt wel een leuk kleurtje ๐Ÿ˜€

 6. Reply

  Mooi, zomers kleurtje!

 7. Reply

  Wat een tof lakje, al helemaal voor dat prijsje!

 8. Reply

  Ik heb dit lakje ook. Hij is prachtig! Mooie swatches!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge