Catrice – Blue and a Half Men & First Class Upgrape

Van de nieuwe lakken van Catrice heb ik naast twee glitterlakken deze twee donkere lakken gekocht. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar deze leken me perfect voor de herfst en gezien het nu toch redelijk regenachtig is kunnen ze nu eigenlijk al wel.Als eerste Blue and a Half Men. Zoals de naam al zegt een blauwe lak. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Bij het eerste laagje keek ik toch een beetje gek. Ik had allemaal ieniemienieglitter op mn nagel ofzo. Heel anders dan de andere metallic lakken die ik ken.

De lak dekt met drie laagjes en dan zie je niets geks meer ofzo. Sterker nog, door die kleine deeltjes lijkt het net alsof ernu al een topcoat overheen zit. Alsof het in gel zit. Ik vind het wel een mooie finish. De lak droogt wel wat streperig op, maar dat valt ook nog mee.
First Class Upgrape is een boredeauxrode lak. Een beetje wijnrood inderdaad. Met een flinke dosis gouden shimmer. Het mooie aan deze lak is toch wel dat deze zo goed als met 1 laagje dekkend is. Ik heb voor de foto voor de zekerheid er nog een laagje overheen gedaan. Ik vind de shimmer erin erg mooi. Van de twee is deze mn favoriet en ik denk dat ik deze in de winter wel zal dragen.


Deze lakken zijn verkrijgbaar bij kruidvat en trekpleister voor 2,99 per stuk. Als je snel bent kan je ze beide voor 2,99 kopen bij het nagellakfestijn bij trekpleister. Daar is nu namelijk alles 1+1 gratis op alle nagelartikelen (ook remover).

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh wauw, de bordeaux kleur vind ik echt prachtig! Zeker een mooie tint voor het najaar!
  Mirjam recently posted…Nieuwe make-up merken bij V&D!My Profile

 2. Reply

  Toevallig deze twee (en meer) gisteren ook net gescoord bij de Trekpleister. Heerlijke actie, zeker als er net weer nieuwe lakken uit zijn πŸ˜‰ Ah, die Up-Grape, prachtig!

 3. Reply

  De rode vind ik ook echt wel de mooiste van de twee. Heeft een luxe uitstraling, precies zoals de lijn belooft.
  Cutecle recently posted…Nail Art: Essence Hello Foils!My Profile

 4. Reply

  Wauw wat een prachtige kleuren, vooral die bordeaux tint <3
  Anna recently posted…REVIEW | CATRICE METALLURE LIPSTICKS C02+C03My Profile

 5. Reply

  First Class Upgrape is echt prachtig!

 6. Reply

  Vooral de bordeaux kleur vind ik echt geweldig!
  Judith recently posted…Test: De Beste Rhinestone ToolMy Profile

 7. Reply

  Oeh die tweede vind ik echt prachtig!

 8. Reply

  Deze lakjes heb ik van de week ook gekocht. Toevallig! Ze zijn prachtig!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Oh My Insta #34My Profile

 9. Reply

  love die tinten, heb ze zelf gisteren toevallig geswatched πŸ˜€
  femketje recently posted…Opgemaakt/Weggegooid!My Profile

 10. Reply

  Vooral de bordeaux is er mooi! Die andere is niet helemaal mijn ding
  Kaylani recently posted…Essence-week!My Profile

 11. Reply

  Wow, wat. Een mooie kleuren, ik zet ze gelijk op mijn lijstje

 12. Reply

  First class upgrade…. wow!! Hartje klopt sneller πŸ™‚ Die ga ik ook kopen!

 13. Reply

  First Class Upgrape is erg mooi inderdaad! Zijn de doppen van Catrice lakken al iets steviger?
  Squeaky Q recently posted…piCture pOlish Blog Fest 2014 feat. Nail VinylsMy Profile

 14. Reply

  Oehhh die laatste is mooi!
  Mariska recently posted…Catrice infinite shine lipgloss Pink TwiceMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge