Catrice || 4 Swatches Met 50% Korting


Ik denk dat jullie het wel gemerkt hebben dat de nagellakjes van Catrice (en nog wel meer producten) met 50% korting in de schappen liggen. Een deel gaat eruit, maar wat er met de nagellakjes gaat gebeuren weten we nog niet. De een denkt dat er een nieuwe formule komt, de ander dat er een nieuwe verpakking komt. Misschien een heel nieuw assortiment? Geen idee, voorlopig zijn de huidige lakken voor slechts €1,35 te koop en daar heb ik gebruik van gemaakt. 4 lakken die ik nog graag wilde heb ik gehaald.

Sold Out Forever

Dit zijn twee laagjes van Sold Out Forever. Een prachtige mintgroene lak die ik ook pas laat heb ontdekt. Ik vind dit een hele fijne lak die ik nog vaak zal dragen.

Oh My Goldness


Toen ik het eerste laagje aanbracht had ik echt niet verwacht dat 2 laagjes dekkend zouden zijn. Zelfs met maar een beetje licht weerkaatst deze lak al het licht. Echt supermooi!

Steel My Soul

Steel My Heart is de donkere variant en die vond ik erg mooi. Deze lichte miste nog en die kon ik dus niet laten liggen. Ik heb niet zulke mooie foto’s gemaakt wat ik eigenlijk best jammer vind. Het ‘metal brush effect’ komt dus niet zo heel mooi over op de foto’s, maar is in het echt wel goed te zien.

Blue Cara Ciao

Ik vind dit een supermooie blauwe kleur, maar pas wel echt op met deze! Om te swatchen heb ik deze misschien een kwartier op gehad en toen al waren mijn nagels Γ©n vingers verkleurd. Echt balen! Dit zijn twee laagjes en droogt half matte op.

Heb jij al lakjes met 50% korting gescoord?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Toevallig heb ik ‘Steel My Heart’ ook gekocht gisteren. Draag ‘m nu πŸ™‚

 2. Reply

  Mooie lakken allemaal, zelf heb ik de oude sold out forever en vind die super gorgeous πŸ˜€

  1. Reply

   Ik ook denk ik want deze lijkt veel blauwiger? Die die ik heb is echt meer stoffig groen met shimmer, zoals Chanel Jade πŸ™‚

 3. Reply

  Oh wist niet dat Sold Out Forever er nog was! Maar ik vind Catrice lakjes niet fijn, dus ik heb nog geen gebruik gemaakt van de actie ;).

 4. Reply

  Mooie kleuren. Erg leuk de lakjes in de sneeuw!

 5. Reply

  Ik vind ze allemaal erg gaaf!

 6. Reply

  Ik heb de brushed metal effect lakken, no snow petrol en dirty berry met korting gescoord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge