Casuelle Colour Changing Nailpolish || Feel Like Daydream Dancing & Feel Like Sky Is The Limit

Wow, het is alweer twee maanden geleden dat ik al twee van de Casuelle Colour Changing nagellak swatchte. Na een blauw/paarse en een oudroze moodpolish heb ik nu een roze/witte en een groene moodpolish. Heb jij al gekeken bij de Intertoys?

Feel Like Daydream DancingHet leukste aan de lakken is dat ze van kleur verandere met temperatuurverschil en ze hebben grappige namen. Feel Like Daydream Dancing is de naam van deze lak en de lak is fuchsia als deze koud is, en wit als deze heel warm is. Bij kamertemperatuur krijg je een gradient, bij je nagelranden is het wit, op je nagelplaat lichtroze en de tips zijn fuchsia.

Nadeel van de lak is dat dit vier laagjes zijn. De finish is semi matte. Op de foto’s lijkt hete misschien niet zo, maar dat komt omdat ik mijn vingers in water heb gedoopt zodat ik de verschillen goed kan laten zien. Een (sneldrogende) topcoat verhelpt het matte effect.


Feel Like Sky Is The LimitBij deze lak is het effect niet zo groot. Warm is de lak meer mosgroen, koud is het donkergroen. Ook deze lak heeft een leuke naam, maar waarom een groene lak Feel Like Sky Is The Limit heet is mij een raadsel. Minder leuk aan deze lak is dat dit ook vier laagjes zijn. Nou is het met een sneldrogende topcoat niet zo’n probleem, maar ik zie mn nagelranden er nogsteeds door heen.


Gelukkig hebben deze lakken een klein prijsje van €2,49 en ze zijn te koop bij Intertoys. Grappig is, dat Intertoys zowaar best wel leuke nailart spulletjes heeft. Ik heb kaviaar flesjes gezien, striping tape, en (glitter)lakken. Casuelle heeft trouwens ook neonlakken! Oh en mocht dit te saai voor je zijn, laagjes glitterlak will do the trick!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ik heb zelf de roze en een blauwpaarse variant, vind ze super leuk πŸ˜€

 2. Reply

  De eerste is heel mooi, jammer dat ze zo veel laagjes nodig hebben

 3. Reply

  Ze zijn leuk, ik heb de paar/blauwe kleur.

 4. Reply

  Die glans! Heel mooi!

 5. Reply

  Omg, dit is echt zo nice ! :p

 6. Reply

  wat een aparte kleuren, de donkere vind ik niet zo mooi maar de roze is nog best gaaf!

 7. Reply

  De roze lak is erg leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge