Calvin Klein – Eternity

Voor moederdag gaf ik mijn moeder niet alleen deze zelfgemaakte scrub, maar ook nog dit parfum van Calvin Klein. Ik ben een hele tijd winkels afgegaan en tig parfums geroken. Mijn moeder is een enorme twijfelkont als het aankomt op parfum en als ze dan iets vind wat ze lekker vind ruiken, vind ze het over het algemeen te duur. Zo kreeg ze met kerst al een keer Chanel No 5, omdat ze lelietje van dalen zo lekker vind ruiken. Dat gaf me een idee en kwam uiteindelijk bij Eternity uit. Ik vond het toch wel erg lekker ruiken, dus hem ik Eternity samen met mijn moeder voor jullie gereviewd!Topnoten Freesia, Mandarijn, Salie, Citrus
Middennoten Lelietje-van-dalen, Lelie, Goudsbloem, Narcis, Viooltjes, Jasmijn, Roos, Tuinanjer
Basisnoten Patchoulie, Sandelhout, Amber, Musk

Als ik het net opspuit ruik ik de mandarijn, citrus, lelie en lelietje van dalen al gelijk heel goed. Ik vind het toch nog best lastig om te omschrijven, maar het is bloemig zoet, maar toch ook fris.

Als ik dan na een half uur ruik, ruik ik ook meer de patchoulie en zou zeggen dat ik meer peer ruik, maar ik denk dat dat de tuinanjer, viooltjes en jasmijn zijn. Al die bloesem komt pas na een tijdje vrij en doet me dan ook denken aan het begin van de zomer als het warm is en al die bloesem bloeit.


De flacon vind ik strak. Zonder poespas. Er zit zelfs geen dop op. Mijn moeder en ik hadden beiden het idee dat bovenstukje eraf moest, maar dat lukt niet. Bovenop zit al gelijk het spray gedeelte en je moet bovenop drukken. Ik vind het wel een stuk makkelijker, want dan heb je nooit meer dat je drukt en het van je af spuit, omdat de opening toevallig de andere kant op stond. Dit is overgens de eau de parfum spray en blijft daardoor lang hangen. Als ik ga slapen ruik ik de geur nog. Dit is de 50 ml flacon.
Ik heb deze voor €25,- bij de Etos gekocht. Normaal kost deze €44,- voor 30 ml.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooi flesje!

 2. Reply

  Oee nice! πŸ™‚ En niet duur zeg! πŸ˜€

 3. Reply

  Wat een lekker warme basis- ik hou ervan. Of de topnoten ook bij me passen weet ik niet. Maar ik ga zeker even ruiken!

 4. Reply

  gave flacon πŸ˜€

 5. Reply

  dank je schat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge