Bunny Update

Het is alweer een tijdje geleden dat ik weer eens iets over mijn nijntjes liet weten en ik heb inmiddels wat foto’s opgespaard en gezien het gister dierendag was wilde ik toch nog de foto’s posten. Kwam niet in me op om dat gister online te zetten 8)7

Ik zat laatst pas te bedenken dat Sooki in augustus één jaar oud is en Mimi rond dezelfde tijd twee jaar oud was. Ze kunnen inmiddels prima overweg en het liefste zitten ze tegen elkaar aan. Ook als het buiten 25* is. En dan uiteraard niet in het mandje.

Wat echt superlief is dat ze elkaar poetsen. Dat is zo aandoenlijk om te zien. De ene keer jagen ze elkaar op en 5 minuutjes later ligt de ene languit en wordt die gepoetst.


Omnom, snoepje!

Ongelofelijk dat dr tongetje op de foto staat, want die zie je maar heel kort.


De herfst is aangebroken, dus plantjes zijn ook uitgebloeid. Goed nieuws voor de nijntjes, want dat betekend dat ze kunnen knabbelen. Hier zie je een uitgebloeide aardbeienplant, maar ook bolchrysanten gaan er snel doorheen. Om ze een beetje te plagen heb ik de plant op hun krukje gezet. Moeten ze meer moeite doen om erbij te kunnen. Sooki, de zwarte, heeft dit omzeilt door er gewoon op te springen. Ja daar doe ik dan ook niets meer tegen. Toen maar snel eraf gehaald voor ze zo slim zouden worden om over het hek heen te springen, want in theorie moeten ze dat ook gewoon kunnen (dat is 1m hoog).

Zie die pootjes netjes naast elkaar!

Wat voor huisdieren hebben jullie? en hoe hebben jullie die verwend gister?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh, wat een dotjes! Ik heb een Duitse Dog genaamd Snoetje en die kreeg extra veel knuffels en cadeautjes gisteren!

 2. Reply

  ik heb helaas geen huisdieren meer.

 3. Reply

  aww zo cute πŸ˜€

 4. Reply

  Zo schattig en zacht! Mijn konijn woont bij mijn ouders en ik niet, dus ik hoop dat zij ‘m extra hebben vertroeteld. Mijn hamster kreeg wel wat lekkers van me, pompoenpitten en een knaag-staaf-snoep-iets.

 5. Reply

  Oh wat een schattige foto’s. Die met dat tongetje is zo leuk :-). Wat zijn konijntjes toch leuk.
  Ik heb 2 grasparkietjes, Pino en Elmo en die kregen gisteren ook wat lekkers.

 6. Reply

  Ik mis mijn konijn πŸ™

 7. Reply

  Ik heb 4 konijntjes.. die zitten buiten en krijgen bij mooi weer de vrije loop in de tuin πŸ™‚
  Eefje

 8. Reply

  Wat een lieve foto’s! Wij hebben vroeger ook veel konijnen gehad. Tegenwoordig heb ik 2 hondjes; chihuahua’s dus die zijn ongeveer net zo groot als jouw konijnen haha.

 9. Reply

  oooh superschattig !
  Ik heb een kat en die heeft extra veel aandacht gehad, ma ze wordt al elke dag verwend. Ze is al 12 jaar oud dus krijgt ze vaak veel verwenmomentjes dat ik denk, het arm dutske is al zo oud ^^

 10. Reply

  Mis mijn konijn wel als ik jou zwarte konijn zie!

 11. Reply

  Ah, wat lief! Ik heb zelf ook een konijntje, echt zo’n lieverd. Verder nog vier katjes en twee schildpadden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge