Bourjois Baked Blushes|| Rose D’Or & Peche Vitaminee

Ik sta bijna nooit voor het schap van Bourjois. Ik weet niet waarom, maar ik koop er bijna nooit iets van. Etos had een actie, tweede artikel gratis. Mijn aandacht werd gelijk getrokken naar de blushes en ik kon het dan ook niet laten om er twee mee te nemen.


De Bourjois baked blushes zitten in de welbekende kleine doosjes. Het leuke is, is dat de verpakking dichtzit met een klein magneetje. Geen gleurfje waar je nagels in kan breken. Echt een pluspunt, want zo klikken de doosjes gelijk weer dicht.

Toen ik de verpakking openmaakte schrok ik, want er viel een borsteltje uit. Ik vind zulke kleine kwastjes niet zo handig voor dagelijks gebruik, maar als je het meeneemt hoef je niet een losse kwast mee te nemen.

Peche Vitaminee

Rose D’or

Ik vind het zelf hele mooie kleuren. Ik heb het niet op foto kunnen krijgen, maar beide blushes bevatten een supermooie shimmer. Rose d’or doet me zelfs denken aan het lichtere zusje van Rose Gold van Sleek. Wat ik wel apart vind is dat de blushes beide vrij sterk geparfumeerd zijn. Bourjois dingetje? Zowel als ik aan de blush zelf ruik Γ©n als ik aan mijn swatches ruik. Op je wang moet je het dus ook ruiken!?

Ook al lijkt Peche bijna bruin op mijn arm op de onderstaande swatch, dat is deze in het echt helemaal niet. Ook Peche bevat supermooie shimmer. Ik ga eens proberen of deze op een full face wel opvallen. Als je goed kijkt op bovenstaande foto’s kan je ze wel zien zitten namelijk. Best stom dat ze op de foto niet zo te zien zijn, want door de shimmer ben ik verliefd geworden op de blushes en nam ik ze mee.

De blushes bevatten beide 2,5 gram poeder en kosten normaal €10,99 per stuk. Als je opschiet, Etos heeft nu een 2e gratis actie.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Peche Vitaminee vind ik prachtig! Wat een goede pigmentatie πŸ™‚

 2. Reply

  Oh wat een mooie tinten! Vooral die roze vind ik erg mooi.

 3. Reply

  ze zien er erg pretty uit πŸ˜€

 4. Reply

  Ze zijn erg mooi, vooral die perzik kleur!
  Liefs

 5. Reply

  Mooie kleuren! Ik heb ook een bourjois blush in zo’n doosje en daar doe je echt zoooo lang mee!

 6. Reply

  Wauw, die zien er goed uit zijn. Prachtige kleuren!

 7. Reply

  Wat een mooie kleuren zijn dit, vind vooral Rose D’or erg mooi

 8. Reply

  oeh vooral de oranje vind ik erg mooi, een beetje roestachtige kleur, ben benieuwd hoe ze bij je zullen staan

 9. Reply

  Mooie kleuren!

 10. Reply

  Prachtige blushes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge