Born Pretty Store Palette

Een hele tijd stond dit palette op mijn wishlist. Waar blogs al niet goed voor zijn, want ik zag dit palette bij Emily en wilde het ook! Toendertijd wist ik niet zo goed wat Born Pretty Store voor webshop was. Inmiddels weet ik beter en ben ik blij dat ik het heb!Het palette bevat allemaal neutrale shimmery oogschaduws. Toen ik het palette binnenkreeg was het echt gigantisch! Ik was verbaasd. Het plastic was een beetje dunnetje en het palette oogde een beetje goedkoop, maar opzich was het dat ook. Ik betaalde er $14,40 voor, wat omgerekend €10,75 is.

De pans zijn echt een stuk groter dan ik had verwacht! Volgens mij zijn het blushpans met ooschaduw. Ter vergelijking heb ik twee pans uit een coastal scents palette gehaald. Deze pans zijn net zo groot als die van MAC. Dus ja, de pans zijn wel echt een stuk groter!

En dan nu de swatches. Er zitten 18 gigapans in dit palette in rijen van 3.
De bovenste rij:

De middelste rij

De onderste rij

Zie je die pigmentatie? Echt ge-wel-dig! Net als altijd maak ik swatches met 1 veeg en zonder primer. De oogschaduws voelen allemaal heel erg zacht aan. Zoals fluweel! En geven dus enorm veel kleur af. Ook heb ik bijna geen last van fall out.

Ter vergelijking heb ik nog even een sleek palette op het born pretty store palette gelegd. Ongeveer de grootte van 3 sleek paletten naast elkaar dus.


Hebben jullie al eens besteld bij Born Pretty Store?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ziet er daarom wel eens ff super goed uit zeg πŸ˜€

 2. Reply

  Mooi palette!
  Ik koop graag nail art spulletjes op BPS πŸ™‚

 3. Reply

  Dat ziet er geweldig uit! Ik heb tot nu toe alleen nail art spulletjes bij BPS gekocht. Dit palette gaat de volgende keer zeker in het virtuele winkelmandje!!

 4. Reply

  Gaaf! Ik moet dringend ook eens bij BPS een bestelling doen, ik moet maar even kijken wanneer het gaat gebeuren, maar ik zie steeds meer en verschillende goede producten van hun voorbijkomen 8D

 5. Reply

  Geweldig palette hΓ©? πŸ˜€ Ik ben blij dat jij er ook zo weg van bent! De pigmentatie is gewoon waanzinnig, en inderdaad ik heb er ook amper fall out mee. Misschien om dat ze meer “creamy” zijn?

 6. Reply

  Oh wauw super mooi, I want it! Daar kan je zeker mooie looks mee maken :).

 7. Reply

  Wauw, dat ziet er heel erg goed uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge