Born Pretty Store – Green Holo 12

Ik zit midden in een verhuizing en heb niet al te veel tijd voor swatchen en nailart maken, maar ik kwam een lak tegen die ik volgens mij nooit gedragen had. Dat komt niet zo heel vaak voor, dus besloot ik deze op te doen. Ik had (weer iets wat niet vaak voorkomt) niets op mijn nagels en het was zonnig. Kon ik gelijk foto’s maken.


Al in de schaduw zag ik wat regenboogjes.Maar in de volle zon is deze natuurlijk veel mooier. De lak had drie laagjes nodig om te dekken. Het is een klein flesje en heeft daarom een klein kwastje, maar ik kan er wel mijn hele nagel goed met lak mee van voorzien. De lak is bijzonder, want zulke donkere holo’s zie je niet heel vaak.

Ik heb eigenlijk geen idee hoeveel ik er voor betaalt heb. Ik denk niet de $15,58 die als oude prijs in de webshop vermeld staat. Nu is de lak in ieder geval leuk geprijsd; $5,99. Dat vind ik de lak zeker waard.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Dat ziet er gaaf uit!
    Manon recently posted…Wat ik leuk en niet leuk vind aan de zomerMy Profile

  2. Reply

    oeh deze heb ik ook nog ergens staan, vind het zo’n kerstkleurtje πŸ™‚
    femketje recently posted…Catrice – 3D Lash Multimizer Effect Mascara.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge