Blush – Alpha Better Gamma

Ik zat al wel langer te twijfelen om deze blush mee te nemen. The Class Of 2013 collectie vond ik stiekem niet zo heel bijzonder, maar deze blush heb ik toch wel een paar keer in mijn handen gehad. Steeds weer zei dat stemmetje in mijn hoofd “nee Lin, je hebt niet nรณg een blush nodig”. Toen deze voor 1 euro in de uitverkoopbak lag kon ik het toch niet laten en belandde deze toch in mijn mandje.

Ik vind het patroontje stiekem toch erg leuk. Ik denk geinspireerd op een schooluniform. Jammer genoeg zijn de rode banen een overspray. Mooi voor de eerste keer, maar helaas gaat het er daarna af.

En de swatches! Links zie je hoe de blush er qua kleur uitziet op je huid. Rechts zie je een beetje shimmer vanwege de overspray.

En zo ziet de blush er uit na 1 keer overheen vegen.

Ik moet zelf nog even aan de kleur blush wennen. Leren doseren, want ik vond het iets lastiger met opdoen. Op een bepaald manier is de blush wat stugger. Het blend minder makkelijk dan ik van Essence gewend ben. Maar misschien lag dat aan mij. Mocht jij nou toch deze blush nog willen zou ik snel kijken bij de kruidvat en trekpleister. Wie weet vindt jij deze net als ik nog in de uitverkoopbakken.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Voor 1 euro zou ik het ook niet laten liggen hoor ;D Ik vind hem zonder overspray juist mooier, die overspray was wat veel glitter en donker! Hopelijk vind ik hem ook nog ergens (back-up, want bij mijn huid past deze kleur perfect!), ik kom niet heel vaak kortingsbakken tegen waar echt nog mooie/schone producten in liggen xD

  2. Reply

    ik vind het zo zonde dat de donkere kleur overspray is >.<
    maar voor 1 euro, tja, dan neem ik 'm ook wel mee XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge