Bloggerslife tag

Wat vind ik nou heel leuk aan bloggen? Wat vind ik niet leuk aan bloggen? Welke camera’s gebruik ik? Hoelang blog ik al? Deze vragen en meer beantwoord ik in de Bloggerslife Tag.

Hoe lang blog je al?
Al drie jaar. Ik vierde laatst mijn 3e blogverjaardag. Ik vind het nog steeds heel leuk om te doen.

Wat vindt je het leukste aan bloggen?
De foto’s maken en de comments lezen. Nailart maken voelt eigenlijk helemaal niet als bloggen. Het hoort er wel bij, maar het voelt meer als hobby.

Wat vindt je het minst leuk aan bloggen?
Dat het niet altijd even goed lukt. Soms heb ik geen idee wat ik over een product, of over een look of nailart moet zeggen. Het voelt dan dat ik alle creativiteit al in het maken en de foto’s heb gestopt dat ik niet meer weet wat ik erbij moet vertellen. Dat het schrijven voor geen meter lukt.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?
Ik denk zo rond de 15 comments.

Wat voor camera gebruik je?
Ik heb een Canon 500D. Best fijn in het begin, maar ik begin steeds vaker te vloeken dat hij niet meer zo goed scherp stelt. Maak je 50 foto’s en nul scherp. Ja daar kan ik me wel enorm aan ergeren. Voor filmen heb ik sinds kort een JVC GZ 305 Everio. Als ik het goed zeg. Filmpjes maken is in ene zo-veel makkelijker.

Welk product vindt je het leukst om te fotograferen?
Blushes met een mooi patroontje. Allemaal hoeken om het patroontje onder vast te leggen. Spelen met scherptediepte. Ja dat vind ik echt leuk om te doen. Ook met paletten.

Welk product vindt je het minst leuk om te fotograferen?
Verzorgingsproducten. Ik heb eigenlijk niet zoveel met verzorging. Ik gebruik veel dezelfde producten en vind het ook niet zo leuk om over te schrijven.

Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee?
half en niet helemaal. Ik heb een wordpress theme opgezocht en aangepast. De layout is enigsinds hetzelfde, maar andere kleuren en sommige dingen weggelaten of toegevoegd. Ik wil wel iets mooiers, maar weet het niet helemaal.

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?
Ja, maar ik geef ze bijna nooit uit. Of mensen kennen me al of het is niet mijn doelgroep. Ik maak ze zelf en print ze thuis uit. Misschien een beetje goedkoop, maar zo kan ik inspelen op mijn layout en die met mn kaartjes laten matchen.

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?
Pfoe, best wat eigenlijk. Bij John Beerens heb ik een hoop meiden gezien, maar ook bij Enchantra,Β  Hot Pink Media, meets, etentjes. Ja, dat vind ik best wel leuk. Je krijgt meer een idee van de persoon achter de verhalen en foto’s.

Naar hoeveel events ben je geweest?
Nog niet zo veel. Ik ben of ziek en echt niet in staat om naar amsterdam te gaan of ik heb iets anders. Dat ik in het ziekenhuis zit en mensen zitten lekker bij John Beerens. Ja dan baal ik wel, maar het is niet anders.

Hoeveel artikelen staan er al online?
Vrij veel! Dit is nummero 1563.

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?
Dat is dan weer vrij weinig. Er staan 45 video’s online. 77 subscribers en 71,617 views. Ik ben nog niet zo goed in filmpjes maken, dus daar ga ik hard aan werken.

Wat vind jij het leukste aan mijn blog? Wat doe ik goed? En wat moet ik absoluut niet meer doen; in mijn filmpjes of in artikelen?

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke tag. Ik ken je blog nog niet zolang maar vind je lay- out erg mooi. Duidelijk en overzichtelijk.

 2. Reply

  Ik vind je (product-)foto’s altijd heel mooi!

 3. Reply

  Wat leuk om te zien dat ik een tag maak en heel veel hem overnemen! Leuk! Wat heb je trouwens veel artikelen online zeg.

 4. Reply

  Leuke tag πŸ™‚

 5. Reply

  Super leuk om te lezen! En wat zijn je visitekaartjes mooi zeg πŸ™‚

 6. Reply

  Leuke tag!
  Liefs

 7. Reply

  echt een leuke tag is dit πŸ˜€

 8. Reply

  Altijd zo leuk om dit soort dingen te lezen :-). Leuke tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge