Birthday Wishlist 2016

Dit artikel had gister op mijn verjaardag online moeten komen, maar wordpress had last van een kuchje ofzo. Ik kreeg de vraag wat ik voor mn verjaardag wilde, en ik wist het eigenlijk niet zo. Toen ging ik nadenken en kwam nog tot best veel.

MAC Lipsticks
Faux
Cravings
Kinda sexy
fast play
pink plaid
twig
strip me down

Michael Kors Jet Set Travel Crossbody Quilted Nude Lambskin $188
Mijn grote electric blue Selma vind ik prachtig, maar is soms gewoon te groot. Ik wil soms alleen mn telefoon, sleutels en portomonnee mee en dan is zo’n tas ideaal. Ik heb al een tijdje staan kijken naar de kleine crossbody tas, maar ik kwam op het vliegveld de quilted tegen. En mijn selma heeft hard gewaxt saffianoleer. Deze quilted tassen zijn superzacht en flexibel. Ik kwam de zwarte tegen en ik hou niet van zwart. Dus nu deze kleur. Geen idee of ik deze in deze kleur kan vinden, maar ik vind een pastelkleur wel mooi.

Anastacia Beverly Hills – Modern Renaissance palette

Ik heb in amerika zitten twijfelen of ik deze zou kopen en heb het toen niet gedaan. Ik vind het een prachtig palette. Ik hou het maar gewoon op mn wishlist. De oogschaduws zijn zo zacht en buttery, maar niet creamy.

Swarovski – Rare Ring – Rose gold – 75
Een paar jaar geleden kocht ik in Praag een supermooie ring. Ik draag die dagelijks en ik vind em heel vrouwlijk en elegant. Ik wil eigenlijk nog zoยดn soort ring, maar ik kom maar weinig tegen wat echt mijn smaak is. Deze ring van Swarovski vind ik heel mooi. Rose gold vind ik erg mooi en deze is klein en sierlijk.

ILNP
Intersteller
Juliette
The Boulevard
Storytelling
Extra Credit
Mon Amour
Sitting Fireside

CD’s Tarja – The Brightest Void & The Shadow Self
Een van mijn favoriete zangeressen bracht dit jaar niet 1 maar twee albums uit. In 2 maanden tijd geloof ik. Ze zijn niet haar beste werk (ik heb de cd’s al online kunnen luisteren), maar nogsteeds wel heel gaaf en als fan moet ik ze gewoon hebben!

Ik kwam in ene een koperkleurige waterkoker tegen. I want it. Toen ik ging zoeken vond ik nog een die ik mooier vind, maar die is gewoon nergens meer te krijgen. Deze is van Bosch en vind ik ook mooi.

Verder spelen we nu niet heel veel spelletjes meer, maar nog wel af en toe. Niet heel gek, want nu Pieter en ik uit elkaar zijn, eten we niet meer met vrienden, dus spelen we ook niet meer zoveel spelletjes. Maar we moeten het gewoon nog inplannen. Splendor vind ik echt een superleuk spel. Het duurde even voor ik doorhad hoe het ging. Ik zag het Pieter op zn telefoon spelen, maar snapte het niet. Toen heb ik het ‘bordspel’ gespeeld en was het eigenlijk heel makkelijk. Ik heb erna ook gelijk het spel in de play store gekocht en speel het wel vaker wanneer ik moet wachten. Verder is Ticket To Ride nogsteeds favoriet. Ik vind Europe het leukste, maar ik ben ook wel onwijs benieuwd naar de nieuwste! Dit is ook weer een losstaand spel (europe, usa en nordic countries zijn basisspellen en voor india/zwitserland, nederland enzo heb je het basisspel nodig voor de treintjes en kleurkaartjes). Ik ben heel benieuwd, want hier heb je wereldkaarten.. en iets met bootjes?

 

Ik heb nog eens zitten kijken naar boeken. Ik wil nog graag dit boek van Anna (haar tweede boek kocht ik van de week), en ik vind dit boekje met allemaal vragen erin ook heel tof.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh wat heb je een mooi lijstje opgesteld!
  Nicole recently posted…Shopping in Krakow: Malls, Streets & Tips!My Profile

 2. Reply

  Mooi lijstje! De swarovski ring is erg mooi, maar ik zou die niet snel aanraden. Ik heb de curly versie. Binnen een maand kon ik ermee terug omdat er al tig steentjes uitvielen. Ik kreeg een nieuwe in de winkel en draag hem nu zo weinig omdat ik bang ben dat hetzelfde gaat gebeuren. Ik merk al dat er weer steentjes gaan verschuiven.. Hij is echt heel mooi, maar ik vind het zo zonde.

 3. Reply

  dat anastasia palette staat HOOOOOG op mijn lijstje ;D
  femketje recently posted…Fashion Haul! – Dresses & Shoes.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge