Big City Nails – Big City Red & Big City Concrete

De laatste twee lakken in mijn Big City Nails pakje waren twee lakken van Big City Nails. Lakken die eigenaresse Tanja zelf maakt. Ik vind dat zo tof! Je eigen nagellak maken. Ik heb hier twee lakken uit de eerste Big City Nails collectie en dat zijn een rode en grijze lak met glitters.


Zelf nagellak maken wordt ook wel indie nagellak gemoemd (independant). Voordeel is dat deze sneller op de nagellaktrends kunnen inspelen en meer bijzondere lakken kunnen maken. Deze twee indie lakken zijn dan ook niet creamy rood en grijs, maar bevatten allemaal verschillende glitters.

Ook leuk; op de doppen zitten swatches. Als je deze in je lades zoekt zie je van boven af al welke glitters erin zitten. En natuurlijk de handgemaakte etiketten. De lakken bevatten 10 ml en dat is meer dan ik had gedacht dat in de flesjes zat.

Op Instragram maakte ik al twee unboxing filmpjes. Ik was zo enthousiast. Ook leuk bij indie pakjes is het gewoonlijker dat je er snoepjes bij krijgt. Ik had het echt niet verwacht en ik vond het dan ook superleuk. De lakken zaten goed ingepakt.


Big City Concrete


Ik wist niet wat ik precies moest verwachten. Zou het pigment beter of slechter zijn bij hand gemixte lakken? Ik was verrast, want de lak dekte met 1 laagje net niet. Twee dunne laagjes was voldoende en ik heb het uitgetest voor jullie. Ik liep zonder topcoat 6 dagen rond met deze Big City Concrete voordat ik pas een chipje kreeg. Klinkt goed toch?

De lak bevat verder twee maten groene glitters. Heeel veel kleine groene glittertjes en wat grotere rode, zilveren en groene glitters. Wel grappig, omdat ik twee laagjes draag op de foto’s zie je nog een laagje van de lak over sommige glitters ook door lichtinvallen lijken sommige glitters blauw, goud of roze.

Big City Red


Ook Big City Red verraste me. Hier zie je namelijk één dikker laagje. Bij rode lakken is het meestal dat ze of vrij goed dekken, of helemaal niet. Hier gelukkig het eerste. Wel is het zo dat je meer glitters hebt als je twee laagjes aan brengt. De glitters vallen vooral op in de schaduw als licht reflecteerd. Dan zie je roze en rode glitters.

Als je lakken van Big City Nails wilt moet je snel zijn! De lakken kosten €6,95 en zijn te koop in beperkte oplage. Neem zeker even een kijkje bij Big City Nails, want bij de collectie zit ook een holo topcoat!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat leuk! Ik vind indie zo gaaf. Ben vooral fan van de eerste!

 2. Reply

  oeh mooi die grijze πŸ˜€

 3. Reply

  Wat een gave lakjes, die glitter die erin zit vind ik mooi!

 4. Reply

  Idd mooi die glitter er doorheen!

 5. Reply

  Wat een bijzondere lakjes! Ik vind het erg mooi dat de glitters niet tΓ© overdreven aanwezig zijn, zo kan je deze lakjes ook prima alledaags gebruiken.
  En gaaf dat er op de dop een swatch zit, moeten alle merken invoeren, nu! πŸ˜€

 6. Reply

  Wauw heel mooi!

 7. Reply

  Vooral die grijze vind ik echt heel erg mooi!

 8. Reply

  Die grijze is erg mooi!

 9. Reply

  Mooie kleuren! Ook handig dat de swatch op de dop zit

 10. Reply

  Oeh wauw!
  Liefs, xxx

 11. Reply

  Vind de grijze erg mooi!

 12. Reply

  De rode kleur vind ik mooi πŸ™‚

 13. Reply

  Erg mooie kleuren!

 14. Reply

  Wat een super mooie kleuren!

 15. Reply

  Wat een onwijs mooie kleur.

 16. Reply

  Nee deze 2 lakken kunnen mij eerlijk gezegd niet echt boeien… πŸ™

 17. Reply

  Wat is het leuk ingepakt zo met de snoepjes erbij, dat maakt het extra speciaal. Wat een mooie lakjes zijn het, vind de grijze het mooist, maar die rode ia ook super.

 18. Reply

  wauw stuk voor stuk prachtige en unieke lakken, ik ben verliefd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge