Beautylab By Night look

By Friday, August 10, 2012 3 No tags Permalink 0


Even geleden had Serena van Beautylab een toffe winactie waar ik aan moest meedoen. Je kon namelijk 1 van de 25 Too Faced Natural By Night paletten winnen en daar wilde ik wel een poging aan wagen. Helaas niet gewonnen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vind het alsnog een leuke look geworden en ik wilde ’em alsnog posten.

Ik begon deze look met mn geliefde NYX jumbopencil in milk. Ik gebruikte twee paletten van Coastal Scents; mijn random palette en mijn winterberry palette. Uit het winterberry palette gebruikte ik de  aubergine oogschaduw (11e kleur) in mijn crease, Ik gebruikte de goude (1e) kleur uit mijn random palette en een witte en een matte bruine kleur uit mijn 88 warm palette. Mijn bruine Catrice – It’s Mambo Nr 2 geleyeliner gebruikte ik om een wing te maken en ook op mijn waterline. Voor mascara gebruikte ik van de Essence Big Lashes volume curl mascara en op mijn lippen heb ik Catrice Light The Fire. Nog een beetje Catrice Colour Bomb blush op mijn wangen en daarmee was de look wel klaar. En nog een full face foto:

3 Comments
 • femketje
  August 10, 2012

  Oeh erg mooie look! Voor mij is het wel een winner :3

 • Vera
  August 10, 2012

  Wat een prachtige look!

 • Mariska
  August 11, 2012

  Misschien niet gewonnen maar het is een prachtige look! Ben nog altijd jaloers op je lippen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge