Barry M – Silk Polishes – Heather, Meadow & Mist

Ik heb ze nog maar op 1 blog gezien, maar Barry M heeft nieuwe lakken! Ik vind ze echt zo tof! Het zijn pastellakken, maar ze hebben een supertoffe finish. Satin, matte, suede. Iets in het midden. Iets wat je bijna nooit ziet. De finish doet me denken aan Steel my Heart en Steel my Soul van Catrice, maar toch net iets anders.


Heather

Heather is een lila lak met een roze ondertoon. Er zitten een hele hoop shimmers in en in de zon leken ze bijna holografisch. Subtiel holografisch. De lak is vrij dun en heeft een paar laagjes nodig voordat het dekt. Hier zie je 3 laagjes. Maar je ziet al vrij snel de silk-finish.Meadow

Meadow is een licht groene lak. Het zijn volgens mij gewoon allemaal dezelfde tint, maar dan een andere kleur. In de schaduw zie je de shimmers bijna niet. Ze geven gewoon een extra iets. Een beetje dat silky effect. Ja, de naam is goed gekozen. Ook dit zijn drie laagjes.Mist

Mist is een licht blauwe kleur. Het doet me denken aan de lucht. In de zon is het super sparkly en

De lakken zijn te krijgen bij Alice en Jo. Ik kocht ze zelf bij BOQZ in Eindhoven (vlak bij de HEMA) en kosten €5,34.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb inderdaad niet vaak voorbij zien komen, was er wel benieuwd naar! Ze zijn echt mooi, jammer van die 3 laagjes πŸ™‚

 2. Reply

  Ooh wauw wat zijn ze prachtig!!

 3. Reply

  Ze zijn mooi! Inderdaad nog niet gezien

 4. Reply

  Ik vind de laatste twee echt heel tof! De eerste is niet echt mijn kleur eerlijk gezegd πŸ™‚

 5. Reply

  Wauw, die zijn echt mooi!

 6. Reply

  Oh die zijn mooi. Op, zich draag ik weinig lichte kleuren, maar voor Mist, de blauwe, maak ik graag een uitzondering πŸ™‚

 7. Reply

  Meadow en Mist vind ik erg mooi. Ik vind het niet zo erg dat een lakje slecht dekt, zolang de kleur het maar waard is! πŸ˜€

 8. Reply

  Ik zag ze inderdaad zondag bij Boqz. Heb ze nog even laten staan maar ze zien er wel gaaf uit.

 9. Reply

  Oeeh wat een prachtige kleuren. Zo lief, ik ben dol op pastel!

 10. Reply

  Stuk voor stuk echt prachtig.
  Liefs, xxx

 11. Reply

  Oh wat een prachtige lakjes!

 12. Reply

  Wauw, ze zijn prachtig! Heather is mijn favoriete kleurtje πŸ™‚

 13. Reply

  Wat een prachtige lakjes, vooral Heather vind ik prachtig.

 14. Reply

  ze zijn allemaal pretteh πŸ˜€

 15. Reply

  Wat een mooie finish hebben ze! Die gaan op de wishlist πŸ™‚

 16. Reply

  ooh ook weer mooi,maar ik mag (heel even) niet meer,

 17. Reply

  Aaah, ik vind ze nog mooier dan ik al dacht! Prachtige swatches weer!

 18. Reply

  wow wat een prachtige foto`s meis, prachtige lakken trouwens ook haha

 19. Reply

  Heel mooi! Dat soort lakjes zijn normaal nogal streperig maar deze zijn echt perfect πŸ™‚

 20. Reply

  hele mooie kleurtjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge