Barry M Gelly Hi Shine Nail Paint || Prickly Pear & Watermelon

Al eerder schreef ik over deze 4 vrolijke Barry M Gelly Hi Shine nagellakjes. Dat waren 4 vrolijke kleurtjes. Mintgroen, felroze, peachy. In eerste instantie dacht ik dat ze er maar vier hadden met die hi shine finish. Er zijn nog meer mooie lakken en daarvan laat ik jullie er nu twee zien.


En of ze hi shine zijn! Ze glanzen enorm! Het woord ‘gelly’ is verradelijk en het lettertype helpt daar niet bij. Ik dacht eerst dat er ‘Jelly’ stond, maar met ‘Gelly’ bedoelen ze net als gelnagels; die zijn ook enorm glossy.

Prickly Pear is een lila lak die met 2 a 3 laagjes dekt. 2 laagjes was opzich voldoende, maar voor de zekerheid heb ik nog een derde laagje aangebracht. De lak droogt fijn snel en ik had nogsteeds het idee dat de lak nat was, maar hij is gewoon enorm glossy.


Watermelon is een donkergroene kleur. Ik vind deze qua kleur enorm mooi. Daarom heb ik deze ook uitgekozen. Bij beide lakken is de lak zelf redelijk dun, maar dat vond ik eigenlijk wel fijn.

Deze watermelon hi shine lak dekt met twee laagjes.

Nog even een poging gedaan tot vergelijking met normale Barry M nagellak. Om te laten zien dat de lak veel meer shiny is. Op mijn wijsvinger heb ik Peach Melba, op mijn middelvinger heb ik Bright Purple, op mijn ringvinger Prickly Pear en op mijn pink Watermelon. Als je goed kijkt zie je dat de Hi Shine lakken een scherpere schaduw hebben.

Deze lakken zijn verkrijgbaar bij Pink Lady Make Up! Dat is trouwens een superleuke webshop die naast Barry M ook nog China Glaze, Sleek, Real Techniques, Nfu Oh, CiatΓ© en Bdellium verkopen. Een Hi Shine lak kost €5,49.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Enorm bedankt voor deze mooie review, Lin!

 2. Reply

  Wat een mooie lakjes! Ik hoop dat lakjes van de nieuwste P2 lijn, Volume Gloss Gel Look, er een beetje op lijken.

 3. Reply

  Pretty die paarse!

 4. Reply

  Oooh die lila kleur is echt pretty!

 5. Reply

  Wat een mooie lakjes!

 6. Reply

  Beide mooie kleuren! Ik vind zo’n groene kleuren altijd heel mooi voor in de winter. De lila kleur is meer geschikt voor nu πŸ™‚

 7. Reply

  Watermelon is supermooi!

 8. Reply

  Prachtige lakken!

 9. Reply

  De paarse is echt heel erg mooi! Ziet er een beetje uit als you’re such a budapest van OPI

  1. Reply

   Hmm nu je het zegt! Jammer genoeg heb ik die niet om te kunnen vergelijken.

 10. Reply

  Mooie kleuren! Ik ga even een kijkje nemen op de webshop πŸ™‚

 11. Reply

  Ik vindt dat lila kleurtje echt heel mooi!

 12. Reply

  Ik vind de lila kleur echt supermooi!

 13. Reply

  Super mooi!!! Vooral die lila kleur… heb echt iets met licht lila de laatste tijd πŸ˜›

 14. Reply

  Vind die donkere echt prachtig! Wauw!

 15. Reply

  […] liet ik jullie al de swatches zien van twee mooie gelly hi shine lakken zien. Ik vond de kleuren goed bij elkaar passen en wilde er maar al te graag een gradient mee […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge