Barry M Gelly Hi Shine & Confetti || Guava & Sour Apple

Barry M vind ik een heel fijn budget nagellak merk. Ik ben echt helemaal dol op hun nieuwe gelly lakken. Ik liet jullie al wel eerder zien dat het met die hi shine helemaal goed zat. Vandaag heb ik een gelly lak voor jullie en een van de nieuwe confetti lakken.

Guava vind ik echt een prachtige turkooise lak. Toen ik deze swatchte had ik een jurkje aan in precies dezelfde kleur. Ik ben fan! Hier zie je twee laagjes, maar 1 laagje had ook al bijna voldaan. Met 1 laagje had ik hier en daar cuticle drag. Dat is zo’n half dekkende kale plek bij je nagelriemen.

Ik vond Sour Apple perfect passen bij Guava. Deze heeft gele en blauwe langwerpige glitter en hier zie je ook 1 laagje over Guava.

Beide Barry M lakken kosten €5,34 per stuk en zijn beide te koop bij Alice en Jo.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De Confetti lak vind ik erg leuk!

 2. Reply

  Wat mooi! Lekker fris deze combinatie van kleurtjes, i like it!

 3. Reply

  Wat een leuke, frisse combinatie door beide lakjes!

 4. Reply

  Pretty combinatie ;3

 5. Reply

  Heel mooi!

 6. Reply

  Leuke combi, vooral die confetti lak is erg mooi!

 7. Reply

  Ik vind die topcoat niet echt mooi, maar het blauwe lakje wel <3

 8. Reply

  Wauw, wat een mooie combinatie!
  Ik vind het jelly lakje van Barry M ook heel mooi, wat een mooie kleur! En de topcoat past er super bij πŸ™‚

 9. Reply

  Erg mooie lak! En ik vind de combinatie ook erg leuk πŸ™‚

 10. Reply

  Wat een vrolijke combinatie!

 11. Reply

  Die confetti-lak vind ik echt heel leuk, mooie combinatie ook zo!

 12. Reply

  Wat een mooie swatches weer! Mooie lakjes!

 13. Reply

  Hele toffe combinatie πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge