Barry M Denim & Teal

Barry M vind ik een leuk merk en dan met name de nagellakjes. Simpele strakke vierkante flesjes en een hele hoop superleuke kleuren. Om mijn liefde voor blauwe nagellak wat aan te wakkeren heb ik een jeansblauwe en een zeeblauwe lak van Barry M voor jullie geswatched

325 Denim


Denim is dan ook een perfect passende naam. De tint blauw doet me ook echt aan spijkerbroeken denken. Om de lak specialer te maken heeft Barry M er een hele hoop zilvere shimmer in gestopt. Het mooiste van de lak is misschien nog wel dat dit slechts 1 laagje is.

334 Teak


Deze lak neigt een beetje meer naar groen. Of moet ik deze toch turkooise noemen. Ik ben niet zo heel goed in het benoemen van turkooise. De lak is een beetje streperig en mischien ook wel een beetje duochrome. Dit zijn 3 laagjes.

Barry M kan je oa bij Alice en Jo kopen voor €4,05,

Hebben jullie nagellak van Barry M? Welke vinden jullie het mooist?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De blauwe vind ik heel erg mooi!

 2. Reply

  Beide mooi! De tweede doet me wel wat denken aan Essie’s Trophy Wife. Mooie teal!

 3. Reply

  Prachtige lakjes!

 4. Reply

  De kleur denim vind ik mooi ^^

 5. Reply

  Die Denim is erg mooi en lijkt ook wel wat op Denim Moore van Catrice!

 6. Reply

  Denim vind ik heel mooi 😀

 7. Reply

  Die teal is mooi!

 8. Reply

  Prachtige lakjes!

 9. Reply

  Wauw Teal is prachtig! Ik ben echt verliefd op zo’n kleuren de laatste tijd. Het beetje duo chrome dat je erin ziet is echt mooi!

 10. Reply

  Wauw, ze zijn beide heel erg mooi!
  Liefs

 11. Reply

  Mooie lakjes, Denim is erg mooi zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge