Barry M – Blusher – 8 Strawberry Whip

Van Barry M had ik al wel nagellak, maar eigenlijk nog geen makeup. Ik bestelde laatst bij Pink Lady Makeup en kon het niet laten om een blush in mijn mandje te leggen.

De verpakking vind ik mooi en niet mooi. De bloemetjes en takjes en de text vind ik mooi. Mooi girly en swirly. Ook leuk dat als je de blush open hebt staan, je de text als schaduw op de blush ziet. Het doosje zelf vind ik verder niet zo mooi. Hele hoekig en in mijn ogen onnodig hoog. Het kwastje wat er in zit kan namelijk een best bewegen in de verpakking.


De blush zat trouwens nog wel in plastic verpakt. Zegmaar net als Gosh dat heeft. Met een stippellijntje waarlangs je kan afscheuren. Omdat het kwastje kan bewegen heeft het tijdens het openmaken in de blush gekrast. Bummer, maar niets aan te doen. Na de swatch zag ik het niet meer.

Toen ik de blush zo zag zou ik zeggen. Supermooie matte peach kleur. Mwah, was ik even mooi genept. Toen ik de blush swatchte was deze meer lichtroze met shimmer. Ik geloof niet dat ik dit ooit gehad heb. Ik kon echt zweren dat deze matte zou zijn. Op de bovenstaande foto zie ik echt geen shimmer. Maar op mijn arm wel! Dat was wel een leuke verrassing. De shimmer is vrij subtiel. Dus je krijgt een beetje een glow, maar niet te erg.

Ik kocht deze blush voor €3,- bij Pink Lady Makeup. Ik weet niet of ze deze nogsteeds verkopen. Anders kan je terrecht bij Alice en Jo.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Erg mooi! Fijne shimmer, niet te zeg maar! πŸ™‚

  Klein spelfoutje beneden: terrecht moet terecht zijn. πŸ˜‰

 2. Reply

  Mooi zachte kleur! πŸ™‚

 3. Reply

  Wat een mooie, zachte kleur, altijd fijn om zo’n kleurtje blush te hebben, ben benieuwd of de make-up net zo fijn is als hun lakjes zijn.

 4. Reply

  Mooie kleur en goede pigmentatie!

 5. Reply

  Hij ziet er echt enorm mooi uit πŸ™‚

 6. Reply

  Oeh, prachtige kleur!

 7. Reply

  Wat een mooie, subtiele kleur!

 8. Reply

  erg mooie tint πŸ˜€

 9. Reply

  Heel mooie blush, in het doosje zou je inderdaad denken dat hij compleet mat is πŸ™‚

 10. Reply

  oeh wat een mooie blush! Zitten mooie shimmers in zeg <3

 11. Reply

  Mooie shimmer zit er in de blush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge