Essence – Arriba – Hola Guapa & Chica Bonita

Gister liep ik de kruidvat binnen omdat ik opzoek was naar breed tape. Nergens te krijgen, maar toen ik door de winkel liep werd het schap net gevuld. Ik moest nog eventjes wachten voor ze alles uit had gepakt, maar ik kon ze uitgebreid bekijken. Zoveel tijd had ik niet nodig, ik pakte de twee chalk lakken en de glitterlakken. Ik twijfelde nog over de paarse lak. Die is errug mooi, maar nam ik niet mee. Vandaag de eerste chalk lak en een glitterlak.

01 hola, guapa


I loooooovvvee de chalk finish. Mooi matte en het heeft inderdaad wel wat weg van krijt. De lak is wel wat aan de dikke kant. Opzich niet heel erg. Doordat de lak wat dikker is breng je een wat dikker laagje aan en daardoor is de lak egaler. Ik heb een dubbele basecoat gebruikt. Ik wilde een egalere finish hebben. Ik bracht twee laagjes van deze lieve babyroze lak aan. Daarmee dekt deze compleet dus dat is een grote plus. Meestal heb je 4 laagjes nodig. Maar met een dubbele basecoat zit je ook wel op 4. De lak droogt niet snel maar ook niet langzaam. Je kan zien hoever deze droog is, want dan wordt deze glad en matte. Het voelt gewoon net wat anders aan dan een glossy finish.

Voor 1,89 zeker de moeite waard!

01 chica bonitaEen flesje vol met glitters in allemaal maten en kleuren en vormen. Dat zat er veelbelovend uit. Voor een topcoat vind ik em errug dekkend. Niet perse slecht, want zo heb je maar 1 laagje nodig. Ik lakte deze direct over Hola Guapa heen. Een goede basis, want door de lichte lak vallen de glitters op. Ik heb het idee dat de glitters makkelijk over elkaar blijven zitten, maar dat is alleen met de grote glitters. De kleine glitters zitten makkelijk overal.


Nog even een close up. Ik vind het een leuke topcoat. Groen, roze, zilver, blauw.

De kleurlakken bevatten 8 ml en de glitterlakken 10 ml. De flesjes zijn ook een maatje groter. Kijk maar op de eerste foto. Kleurlakken kosten 1,89 en de glittertopcoats kosten 1,99. Lekker budget toch?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke glitter top coat!
  Squeaky Q recently posted…Snapshot – LagoonMy Profile

 2. Reply

  Ze zijn beide erg mooi!
  Mandy recently posted…WONDERful Booster MaskMy Profile

 3. Reply

  Leuk! Ben niet zo’n fan van zulke glitter lakjes, maar ga zeker even kijken of de roze hier ook al in de winkels ligt

 4. Reply

  Wat een mooi lakje is het zeg die roze. Ook leuk met die glitters.
  Nicole recently posted…Formula 10.0.6 Face Mask & MoisturiserMy Profile

 5. Reply

  Oeh, die roze! Heel mooi egaal en strak ook. Net als Inge ben ik niet zo’n fan van glitters…

 6. Reply

  Ik vind het allebei wel leuke lakjes! πŸ™‚
  Liefs, Stephanie
  Stephanie recently posted…WISHLIST || Shoes #1My Profile

 7. Reply

  wauw ! Die chalk lak staat je heel mooi! helaas zijn mijn nagels niet egaal & met 3 laagjes basecoat & drie van deze wilde de lak nog niet mooi egaal worden helaas..
  Roan recently posted…Essence, Maybelline, Rimmel & Kiko shoplog!My Profile

 8. Reply

  De finish lijkt me inderdaad wel heel erg mooi, ben benieuwd !
  Mariska recently posted…China Glaze Shocking PinkMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge