Anny – The Answer Is Love

Als verlaat verjaardagskadootje kocht ik deze lak voor mezelf. Ik zat er al een tijdje naar te staren in de winkel. Er is nog een lak die enorm veel op deze lak leek, bourlesque. Ik heb een hele tijd staan staren. In de winkel leek deze basis ook rood, ik zag maar een randje blauw. In de zon komen de shimmers in de lak zoveel beter uit.


Het is voor het eerst dat ik enthousiast gemaakt werd door plakbandswatches. Ik vind ze zeker voor op blogs en foto’s helemaal niets. In de winkel daarintegen, superhandig. Zeker als je geen nagelwielen beschikbaar hebt, want zo blijft het wel hygienisch.

Pas op het plakbandje zag ik namelijk dat deze lak een blauwe basis had. Ik had kunnen zweren dat deze rood zou zijn. Complete verrassing. I like. Ik ben niet zo van donkere lakken, maar deze leek me perfect voor de herfst.

Door de verschillende kleuren shimmer die erin zit zie je de lak verschillend in ander licht. Roze, paarse, blauwe, oranje shimmers. En het mooie is, dit is slechts 1 laagje! Ik zag op het plakbandje al dat één laagje voldoende zou zijn en ik was helemaal wowed. Op mijn nagels is dat namelijk ook zo. Voor de zekerheid heb ik op de swatches 2 laagjes aangebracht.

Met flits lijkt de lak paars en soms lijkt de lak ook rood. Ik denk niet dat ik de lak duochrome kan noemen, maar ik vind de lak wel veelzijdig. Over de houdbaarheid kan ik niet zo veel zeggen, maar over de droogtijd ben ik goed te spreken.

Anny lakken zijn bij Douglas te koop voor €9,95

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Deze wil ik ook 😉 Wat een prachtige kleur!!

 2. Reply

  wow dat is zeker een mooie kleur

 3. Reply

  ooh wat een prachtig lakje!
  liefs,
  denise

 4. Reply

  Wauw, deze nagellak is echt heel mooi! Ik loop in de Douglas vaak regelrecht door naar OPI, maar Anny heeft ook best mooie lakken eigenlijk.

 5. Reply

  Wat een prachtige lak!! Super mooi! Doet me een beetje denken aan Taboo van Chanel!

 6. Reply

  Wauw prachtig <3

 7. Reply

  Hij lijkt op Taboo van Chanel! Die heeft ook een blauwe basis terwijl je dat nooit zou verwachten haha. Heel erg mooi! <3

 8. Reply

  Wauw wat een bijzondere kleur.

 9. Reply

  Wauw geweldig mooie kleur!

 10. Reply

  Wauw ik ben verliefd op dit nagellakje, deze kleur is zo mooi. Ik wil hem zeker kopen!
  Liefs

 11. Reply

  Heel gaaf, echt een uniek kleurtje waar je naar blijft kijken. Weet je toevallig of ze ook een mini hiervan hebben?

  1. Reply

   Volgens mij niet. Die zandlakken zaten in een miniverpakking en dat was volgens mij eenmalig en op=op. In deze lakken zitten 15ml, dus je krijgt best veel. Ik heb in het schap verder geen mini’s gezien 🙁 Al denk ik dat ik anders zo’n mini eerder al had gekocht

 12. Reply

  Hij is echt PRACHTIG!! <3

 13. Reply

  Wauw wat een prachtige kleur!

 14. Reply

  Wat een prachtige kleur! Ik hou van lakken met zo’n diepe shimmer 🙂

 15. Reply

  Oh wow wat een prachtige lak! Perfect voor deze winter, en die fijne glitters wow wow wow! Gorgeous! Deze komt zeker op mijn wishlist.

 16. Reply

  wauw…Hij lijkt wel wat op OPI every month is oktoberfest volgens mij. En dat is een van mijn favoriete herfstkleuren…

 17. Reply

  Prachtig lakje! Inderdaad erg mooi voor de herfst! Ik heb ook een paars lakje van Anny (weet zo even de naam niet) en ben daar ook erg enthousiast over.

 18. Reply

  Prachtige kleur!

 19. Reply

  wauw! wat een geweldige lakje, die staat nu op mijn wishlist!

 20. Reply

  Wauw, wat is dit een mooie kleur zeg! Ik krijg hier echt een heel groot hebben-gevoel bij. Wauw.

 21. Reply

  Wauw… Dit is echt zo’n kleur waar ik naar kan blijven staren

 22. Reply

  Zo mooi!! Perfect voor het najaar!
  Hij lijkt wel wat op WIC Jaipur!

 23. Reply

  wauw wat een prachtige kleur, vooral de mooie glitters die er in zitten!

 24. Reply

  Wil ik ook! Kwijl

 25. Reply

  Bijzondere kleur is een beetje lady gaga achtig

 26. Reply

  Wat vind ik dit een geweldig kleur, daar ga ik ook naar op zoek :-).
  Deze lak is echt WOW!

 27. Reply

  Ooh wauw wat een mooie en aparte kleur!

 28. Reply

  Wat een super mooie kleur vind ik dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge