ANNY – She’s Amazing

Dat liquid sand de nieuwe nagellak trend is hoef ik jullie niet te vertellen. Het leuke is dat Douglas deze ook verkoopt en wel van het merk Anny.Als de lak nog nat is is het een oranjerode lak met een hele hoop gouden glitters. Als je goed kijkt zie jal wel de liquid sand deeltjes.


Als de lak helemaal droog is, wordt de lak een stukje lichter. Je kan op de foto het relief zien. De lak dekt met twee laagjes.

Normale Anny lakken bevatten 15ml, deze bevat slechts 6 ml, maar volgens mij is dat wel genoeg. Grote Anny flesjes kosten โ‚ฌ10 en deze gelukkig ook maar de helft namelijk โ‚ฌ4,95. Dat is best een mooie prijs vind ik zelf. Deze lak is trouwens ook een mooie dupe voor OPI Jinx.

Naast deze lak zijn er nog 7 andere kleuren van Anny die ook liquid sand lakken zijn. Heb jij ze al gespot?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, wat een prachtig lakje! Echt heel erg mooi.

 2. Reply

  Ik vind dit echt een prachtig lakje! Die kleur <3!

 3. Reply

  Super gorgeous! โ™กโ™ฅ

 4. Reply

  Heeeel erg mooi, ik heb Jinx ๐Ÿ™‚

 5. Reply

  Deze lak is echt mijn favoriet ๐Ÿ˜€

 6. Reply

  Deze lijkt best wel veel op Jinx, ziet er mooi uit!

 7. Reply

  Mooi lakje! Ik heb ze nog niet gezien.

 8. Reply

  ik heb hem ook, heel mooi!

 9. Reply

  Wauw, die is echt ‘amazing’ ๐Ÿ™‚

 10. Reply

  gaaf effect en leuke kleur!

 11. Reply

  Super mooie lak hij lijkt een beetje op die liquid sand van Zoya!

 12. Reply

  Wat een mooi lakje ๐Ÿ™‚

 13. Reply

  Deze heb ik ook al gezien, zo mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge