Alessandro – Luscious Brocade

Laatst was ik bij mijn opa en oma op bezoek die ik al heel lang niet meer gezien had en in ene had ze een kadootje voor me. Ze zat bij de kapper en zag daar een paar nagellakjes staan. Ze dacht aan mij en nam er twee mee. Beide van het merk Alessandro. Ik ken het wel, maar nooit iets van gekocht. Ze heeft twee mooie kleuren gekocht die ik zelf opzich ook wel zou kopen. Iets donkerder, maar wel bijzonder. Ik bedoel; creamy lakken heb ik nu wel gezien. Zeker van merken zoals OPI koop ik geen cremes meer. Deze lak van Alessandro zit vol rode shimmers. Ik ben benieuwd.

 

 
Het eerste wat ik dacht toen ik het flesje in mn handen had was ‘wat is het klein’. Klopt ook, want er zit 5 ml in. De dop vind ik vrij groot voor het kwastje wat erbij hoort. Je hebt een brede dop vast en ik vond het zelf niet zo fijn lakken, maar het ging opzich prima. Het kwastje is smal maar vind het prima lakken. Je kan wel eerst een randje langs je nagelriemen maken voor je de rest van je nagels lakt.

De dekking is prima. 1 laagje net niet voldoende, maar 2 wel. De basis is groen/bruinig en daarin zitten heel veel shimmers. Dat zie je wel meer bij zulke lakken. Van de basis zie je later niet zo veel meer. Of nuja ik moet eigenlijk zeggen dat die kleur niet opvalt, maar wel zorgt voor de dekking dus je ziet het inprincipe wel. Ik wilde kijken of ik de shimmers over een andere lak heen kon doen, maar dan dekt de lak dus in 1 laagje. Ik ga deze lak dus over een andere basiskleur heen doen zodat deze minder snel op gaat.

Ik heb het geprobeerd vast te leggen, maar je ziet het niet heel goed. De rode shimmers shiften in licht een beetje naar geel/groen. Je ziet het in het flesje wat beter dan op je nagels. Ik heb het ook niet heel goed op de foto te pakken gekregen, maar je ziet langs de randen wel dat het naar groenig overgaat.

En omdat het een review is heb ik nog even gezocht naar de prijs. Ik weet dat Douglas Alessandro verkoopt, maar ik weet niet of ook deze kleur. Ik kan prijzen van 5,95 vinden maar ook van 11,95 en van 15,95, maar de laatste twee zijn dan van treatments. Ik hoop niet dat mijn oma zo veel heeft betaald. Ik ben in ieder geval blij met de lak en ik denk dat ik deze in de herfst wel meer zal dragen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een unieke kleur. Wel erg mooi!
  Nicole recently posted…Maybelline Silk Glam Eyeshadow PaletteMy Profile

 2. Reply

  Mooie kleur!
  Manon recently posted…MUA Lash Boom Volume & Length MascaraMy Profile

 3. Reply

  Wat een leuk kleurtje, echt iets voor de herfst inderdaad!

 4. Reply

  Wauw wat een beauty zeg! Prachtige kleur(en) !
  NailTalk recently posted…Ooh La Lacquer – Coral Reefer MadnessMy Profile

 5. Reply

  Wauw, erg mooie kleur zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge