Alessandro – Go Magic! Thermo Twist – Ice Ice Baby

Thermolakken zie je steeds vaker, maar in mijn mening nogsteeds niet vaak genoeg. Blijft onwijs leuk dat als je je handen gewassen hebt, je je nagellak van kleur ziet veranderen. Ik heb altijd hele warme handen en als je je handen dan in koud water wast zie je de tips steeds ‘groter’Β  worden.


De instructies voor deze lak staan in het kartonnetje om de dop heen. Die moet je er ook afhalen voor je kan lakken. Op het kartonnetje staat al mooi dat het van donker naar licht verkleurd. De donkerblauw lijkt meer paars, maar dat is het op mijn nagels niet.

Binnen in het kartonnetje staat als je goed kijkt ergens dat je een basecoat moet aanbrengen en dan twee laagjes. Okay, nou dan probeer ik dat. Twee laagjes kwam niet eens in de buurt van een mooi resultaat. De lak is onwijs jelly en lakt heel ongerelmatig. Ik denk dat het door het warmtegevoelige pigment komt. Niet goed gemixt misschien? Maar hier op de foto’s zie je 4 laagjes en toen had ik er wel genoeg van. Ik heb nogsteeds niet het idee dat het ook maar een beetje dekt. Ik heb toen getwijfeld om het over wit ofzo te lakken, maar ik vreesde toen dat je het heel vlekkerig zou zien. Ik deed er gewoon een sneldrogende topcoat over en hield mijn vingers onder de kraan.

Verrassing kwam in de zon! Omdat de lak zo jelly (doorzichtig) is had ik met lakken heleaal niet door dat er subtiele shimmer in zit. Leuk extra effectje!

Hier zijn mijn vingers net onder de koude kraan vandaan en dus helemaal donkerblauw.

Onder de warme kraan vandaan zijn ze lichtblauw. En dan zie je pas goed hoe doorzichtig de lak na 4 laagjes nogsteeds is.


Alessandro ken je misschien van de Striplac, een bekend merk gellak om thuis te gebruiken. Alessandro is ook te koop bij oa Douglas. Ik durf niet te zeggen of deze echt te vinden zijn bij de Douglas. Ik heb deze van mijn Oma gekregen en ik weet dat zij ’em bij de kapper kocht. Ik durf ook niet te zeggen hoe duur deze lak normaal is. Ik gok zelf ergens tussen 8,95 en 14,95.

Zou ik deze aanbevelen? Ik weet het niet. Ik vind thermolakken heel leuk en het kleurverschil is ook echt heel duidelijk, maar ik vind het maar matig dat het na 4 laagjes nog niet dekt.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    gaaf effect πŸ˜€
    femketje recently posted…Essence Matt Touch Blush – 20 Berry Me Up!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge