Action Studs #2

Ik heb al eerder bij de action studs gekocht. Een keer voor op mijn nagels, de andere keer om mijn jas mee te versieren. Het assortiment bij de action wisselt een beetje, en de studs die ik toen kocht vond ik niet meer, maar ik heb nu andere studs gevonden. Kleinere studs die nog beter op mijn nagels passen.

Ik nam twee doosjes mee met wielen mee. Een met studs en de andere met rhinestones. In het wieltje met de studs zitten 288 kleine ronde studs, 144 vierkante studs en 72 stervormige studs. Elke stud is er in drie kleuren. Je krijg 11 verschillende kleuren rhinestones en van elke kleur heb je zo’n 110~120 rhinestones.

Ik heb uit elk vakje een rhinestone op mijn nagel gedaan. Er zijn twee vakjes met zilvere rhinestones. Er zijn drie kleuren blauwe rhinestones, een zwarte, roze, rode, donkerrode, oranje, groene, en ook multicolour rhinestones.

In het andere wiel zitten drie vormen studs. Ik nam dit wiel vooral mee vanwege de middelste, ronde studs. Die zijn nog een maatje kleiner dan de studs die ik al had. Ook de vierkante studs zijn ook een beetje kleiner. Ik denk niet dat ik de stervormige en vierkante studs ga gebruiken.

Deze studs hebben aan de onderkant al een beetje lijm. Als je de lijm warm maakt met bv een strijkijzer smelt het en kan je de studs ergens opplakken.

De wielen kocht ik bij de action voor โ‚ฌ1,99 per stuk. Heb jij deze studs al gespot?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ze zien er goed uit ๐Ÿ˜€ moet ze zelf ook nog eens gaan scoren als ik in het centrum ben :3

 2. Reply

  Ze zijn erg leuk, handig voor nail arts indedaad!
  Liefs

 3. Reply

  aah wat cool ๐Ÿ™‚

 4. Reply

  Mss koop ik die studs toch eens… Heb al eens staan twijfelen.

 5. Reply

  Heb er nu zo vaak over gelezen dat ik vanmiddag ook maar eens naar de Action ben gefietst :p Ik wilde ook studs! Lekker goedkoop zo, erg leuk ๐Ÿ™‚

 6. Reply

  Mooi! Ik ben vandaag nog bij de action geweest, waarom heb ik dit niet gezien!? GRRR

 7. Reply

  Oh fijne review! Hier was ik al benieuwd naar, naar de rhinestones.
  Ik zag ze al eens bij de Action maar door die zwarte onderkant twijfelde ik of ze wel mooi zouden glimmen op je nagels of dat ze dan heel donker zouden zijn. Maar ze zien er goed uit, leuk! ๐Ÿ˜€

 8. Reply

  Erg leuke arts kun je dr mee maken ๐Ÿ™‚

 9. Reply

  Wat leuk! Ik was laatst in de Action, maar kon ze toen niet vinden ๐Ÿ™ binnekort maar weer een nieuwe poging wagen..

 10. Reply

  Het ziet er leuk uit. Het wiel met de rhinestones heb ik gisteren gekocht ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge