Action – Max Stripers

De action heeft weer nieuwe stripers. Vorig jaar kocht ik er al een dozijn en dit jaar zijn er nieuwe kleuren. Ik kocht twee pakjes; 6 nieuwe stripers.

Elk pakje bevat 3 stripers en een pakje kost 1,39. Elke striper bevat 7 ml en heeft een lang dun kwastje. Er zijn allemaal verschillende pakjes te krijgen en ik geloof niet dat er stripers dubbel zitten. Vorig jaar zat volgens mij alleen de zwarte striper dubbel in pakjes. Ik kon er nu zo snel geen dubbele stripers vinden.

Ik heb streepjes gemaakt met de stripers op een papiertje. Als je de striper ‘normaal’ afveegt kan je wat bredere streepjes zetten en als je het goed afveegt kan je dunne lijntjes zetten.

Van links naar rechts zie je hierboven: white galaxy, magenta, bronze glitz, teal green, space glits en purple galaxy. In dezelfde volgorde op mijn nagels. Over zwart en over wit.


White galaxy is een prachtige stiper. Zit bomvol zilvere shimmers en is imo leuk voor sneeuw nailarts bijvoorbeeld. Magenta is supergepigmenteerd en droogt matte op. Een topcoat verhelpt dat, maar geeft ook een leuk effect zonder topcoat. Bronze glitz heeft een lichte oranje basis met daarin glitters in 3 grootten. Grote holografische glitters en bronskleurige middel en kleine glitters. Teal green is ook een supergepigmenteerde striper die matte opdroogt. Space glits heeft een lila doorzichtige basis en daarin zitten zilveren, paarse en blauwe glitters. Purple galaxy is een paarse metallic lak die niet compleet dekt. Er zitten allemaal paarse metallic shimmers in.

Ik heb de stripers al wel gebruikt in nailarts, zoals deze sinterklaas nailart. De stripers zijn te koop bij de action voor €1,39.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hele mooie stripers zijn het! Mooi vergeleken ook!

 2. Reply

  Ik heb alle 6 verschillende verpakkingen gekocht 2 weken terug en geen dubbele inderdaad. Wel is de magenta in deze verpakkingen anders dan de magenta in de vorige collectie. Die van deze collectie is mooier!

 3. Reply

  Mooi zijn ze! helaas hier nog niet gezien…

 4. Reply

  Ze zijn echt mooi voor zo’n zacht prijsje πŸ™‚

 5. Reply

  Wauw, die zijn erg mooi!

 6. Reply

  Tof! Ik ga ze ook halen als ik weer eens bij de action ben.

 7. Reply

  Mooi! Vooral op je nagels!

 8. Reply

  Jup ik heb ze ook gehaald πŸ˜‰ Twee weken gelden en ze zijn erg mooi, veel shimmers en metallic erin; I like! Niet zo standaard als de serie van vorig jaar. Zijn echt perfect te gebruiken!

 9. Reply

  ik heb zelf 5 van de 6 nieuwe setjes maar moet ze nog proberen :3

 10. Reply

  Aahrg, ik heb ze gisteren in mijn hand gehad maar toch niet meegenomen. Waarom?! Ze zijn zo mooi!

 11. Reply

  Zien er goed uit!

 12. Reply

  O wat mooi! Hier niet gezien in de action helaas πŸ™

 13. Reply

  Hier ben ik ze helaas nog niet tegen gekomen, ze zien er erg tof uit!

 14. Reply

  Vanaf zondag €1,19 per set in e aanbieding. Heel veel max producten voor €1,19

 15. Reply

  Ik trof vandaag alle 6 de nieuwe pakjes en kon ook geen dubbelen vinden. Maar ze gaan zeker op mijn verlanglijstje voor kerst… Ik moet immers toch wat verzinnen he πŸ˜‰

 16. Reply

  Ja, leuk is dat toch he die Action, ik heb ze ook gekocht, want mijn kleindochter is erg creatief in dit soort dingen en ik ben een geduldig ‘slachtoffer’ haha. We hebben altijd veel plezier.
  Groetjes Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge