Action Make Up – Sally Hansen & Rimmel

Het is jullie vast niet ontgaan dat Sally Hansen en Rimmel nu tijdelijk even bij de Action te krijgen zijn. Ik ben drie actions af geweest om dit bij elkaar te vinden, maar het resultaat mag er wezen. Heel budget de wat duurdere makeup kopen. Is het het waard?


Als eerst een Rimmel Lipstick. Een oudere variant van de Moisture Renew lipsticks. Ik heb er twee eerder gekocht en die vond ik erg fijn. De sticker onderop liet zien dat het een donker rode tint was en ja, ik wil zoiets gewoon vaker dragen. Ik was wel blij verrast, want de action heeft stickers over de opening geplakt. Ik heb geprobeerd om de sticker eraf te peuteren in de winkel, maar dat kostte nog best werk. Safe to say dat er geen taddekje mn nieuwe lipstick al geswatched zou hebben.


Ehm wow. Ik weet niet of jij het ziet, maar de lipstick is een stuk donkerder dan ik had verwacht. Ik schrok wel even. Hmm, is de sticker dan echt zo verkeerd?

Nah, dat valt wel mee. Geswatched op mijn hand is deze Rouge al een stuk lichter. Gelukkig! En op mijn hand heb ik een paar laagjes over elkaar aangebracht. De lipstick is zacht en geeft veel kleur af. Ook staint deze redelijk. Als ik Pieter een kus geef op zn wang en het daarna met remover weer weghaal, zie je nogsteeds een beetje een rode vlek. Pieter not amused, maar ergens wel een beetje fijn. Dan valt het minder op als je lipstic vervaagd.


I’m sold. Dit is mijn nieuwe kleur. Ik vind deze geweldig. Ik krijg gelijk het Pin Up gevoel. Misschien komt het omdat ik ook alleen een zwarte eyeliner heb aangebracht omdat ik de ogen rustig wilde houden. Jep, I’m in love! De lipstick verzorgt je lippen de hele tijd dat je ’em draagt en het voelt steeds fijn. Het gaat niet echt in de lijntjes zitten, maar je moet deze na een paar uur en na een drankje toch wel een beetje bijwerken. En na een maaltijd al helemaal gezien je deze voor de helft opeet. Een boterham.. jep die heeft net als Pieter rode kusjes die ik oppeuzel tijdens mn lunch (de boterham dan, niet Pieter. Ik ben geen sprinkhaan).


Sally Hansen – Butterscotch

Dit was de laatste Salon Manicure lak bij mijn Action in de buurt. Een beetje een mosterd gele lak. Heel apart. Ik twijfelde wat ik nou met zo’n lak moest, maar ik heb helemaal nog niet zoiets in mn stash. Een toevoeging die wat mij betreft best welkom is. Helemaal voor 99 cent.

En om eerlijk te zijn.. Die ene euro vind ik de lak wel waard, maar ik had me toch knap belazerd gevoelt als ik hier een tientje voor had neergelegd. De lak is wat aan de dikke kant, al kan dat oo aan deze verouderde batch liggen. Anders zou deze ook niet bij de action liggen denk ik zo. Maar dat de lak onwijs onregelmatig lakt ligt echt aan de lak en het pigment. Een hoop bloggers zijn lyrisch over Sally Hansen, maar dit is de vierde Sally Hansen lak die pas met 4 laagjes dekt. Ja, de lak is mooi glossy en het kwasje werkt best fijn, maar dat hebben andere merken ook. Als je deze lak bij de action ziet liggen en je vind de kleur mooi; meenemen. Bij de Ici Paris zou ik deze lekker laten liggen.


Rimmel – 60 Seconds – 615 Night Before

Toen ik deze lak van Rimmel zag liggen moest deze mee. Deze is niet voor 99 cent te koop, maar voor 2,39 geloof ik. Een haartje duurder. Ik zag de shift in de winkel. Heldere paars, hintje roze, oranje, geel en groen. Jep, mijn nagellak minnend hartje klopte sneller.


Ik heb geen idee of deze ook bij de Kruidvat in de schappen heeft gestaan. Ik denk dat deze er nu niet meer staat, maar dat heb ik niet nagekeken. Op mijn nagels lijkt het alsof ik Fantasy Fire over een paarse lak heb gedaan. Awesome!

En dan over de lak zelf. De lak heeft een blauwe basis. Dat zie je hier en daar nog wel langs mijn nagelriemen. Dit zijn drie laagjes, maar met twee laagjes dekt deze lak ook goed genoeg. Ik bracht nog een derde laagje aan om te kijken of de shimmers dan intenser zijn. Hmm ik weet het niet. Maar er zit genoeg shimmer in en damn it’s pretty! Ik was een beetje vergeten dat Rimmel nagellak eigenlijk  best fijn was. Ik kwam 10 minuten na swatchen tegen mn broek aan en geen deukjes of krasjes.

Heb jij bij de action Rimmel of Sally Hansen gekocht? Zo ja, wat en ben je er blij mee?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Gave lakjes! Ik ben eergister toevallig ook nog naar de Action geweest. Ik heb 1 lakje van Rimmel, 1 van Sally Hansen en 1 lakje van L’Oreal weten te scoren!
  Beau recently posted…Helemaal géén make-up?!My Profile

 2. Reply

  Vind beide lakken prachtig.

 3. Reply

  Ooh wauw, dat lakje van Rimmel is echt prachtig! Wow, die moet ik ook bemachtigen 😉
  Jewel-Nails recently posted…China Glaze Surprise collection!My Profile

 4. Reply

  Wauw mooi lakje! En ook hele mooie kleur lipstick, echt fijn dat Action dat ook verkoopt.

 5. Reply

  ik ben gisteren nog terug gegaan naar de action voordat ik moest werken en heb ook nog die okergele lak, en een lichtbruine gescoord 😀 hooray voor 99 cent lakjes van veel duurdere merken!
  femketje recently posted…FOTD 24/4; Bee Pink & Purple.My Profile

 6. Reply

  Wow die lipstick is prachtig

 7. Reply

  De lipstick en de paarse lak zijn mooi 🙂
  Mariska recently posted…OPI I Just Can’t CopacabanaMy Profile

 8. Reply

  Ik vind al de productjes erg leuk!
  Stephanie recently posted…MUSIC // 17032014My Profile

 9. Reply

  Ah die laatste paarse is heel erg mooi!
  Mariska recently posted…Timberlands look a like bij H&MMy Profile

 10. Reply

  Het resultaat mag er zeker wezen, echt mooie aankoopjes!

 11. Reply

  Allemaal ontzettend mooi! De gele lak is echt een toffe kleur, de paarse lak is helemaal geweldig en de lipstick ziet er ook goed uit!
  Mandy recently posted…De dress codes voor gala’sMy Profile

 12. Reply

  Vooral het lakje van Rimmel vind ik prachtig!

 13. Reply

  Wauw, dat Rimmel lakje!! Wil gelijk naar de Action 😀
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Winactie!!! Bij 100 Bloglovin’ Followers!My Profile

 14. Reply

  Wat een mooie lipstick, staat je echt super. Die paarse lak van Rimmel is echt super mooi!

 15. Reply

  Wow wat een toffe kleur lipstick! Staat je goed, het paarse lakje van Rimmel vind ik ook erg leuk
  Angelique recently posted…Syoss Supreme Selection OilMy Profile

 16. Reply

  Die van de rimmel is prachtig zeg! Het is dat ik niet zo’n fan ben van paars, want Ik vind mijn rimmel lakjes echt geweldig, en die glans <3
  Nienke recently posted…MAY #NAILLINKUP THEMESMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge