ABC – Nailart Challenge – Aztec

Ik heb stiekem wel vooruit gewerkt en ben aan de ABC challenge begonnen. Ik kan niet beloven dat er elke week een nailart van online gaat komen. Er komt nog wel gewoon elke week 3x een nailart online, maar of die van de ABC challenge zijn weet ik dus niet. In ieder geval gewoon bij het begin beginnen en dat is de A. Ik heb wel eens aztec nailart gemaakt, maar het was wel echt tijd voro een nieuwe.

Ehm, ja. Ik begon met een witte basis en ik koos een paar kleuren uit die ik mooi bij elkaar vond passen. Ik kwam al heel snel bij Illamasqua Lament uit, Golden Rose 19 en Flormar M15 (iig de paarse). Ik wilde tussendoor foto’s maken maar ik kan zo bezig zijn met nailart dat ik er echt niet aan denk. Ik ben begonnen met hoekjes maken met de turkooise GOlden Rose lak. Daarna heb ik streepjes en driehoekjes van de coraalkleurige lak bij gemaakt. Het is geen nailart met 20 stappen ofzo. Ik heb zelf gegoogled naar ‘aztec nailart’ en heb allemaal voorbeelden voor mijn neus gelegd en ben aan de slag gegaan. Nagel per nagel inspiratie gehaald uit voorbeeldjes, maar het niet te veel namaken. En een dun kwastje gebruiken, steeds een beeetje nieuwe lak en gelijk stukjes weghalen die niet mooi zijn.

Het leek me wel mooi om er nog en matte topcoat overheen te doen. En ik vind het effect best wel mooi. Ik hou van topcoat. Ik heb hier zelfs twee laagjes topcoat maar toch lijkt het een beetje bobbelig. De matte topcoat maakt het helemaal plat.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wow, ziet er gaaf uit! πŸ˜€
  Beau recently posted…Spam je blog!My Profile

 2. Reply

  Je hebt er weer een kunstwerkje van gemaakt!

 3. Reply

  Heel mooi weer gedaan!
  Mandy recently posted…Filmpje: Kijkje in mijn Ikea Alex kast.My Profile

 4. Reply

  Vind hem erg mooi gelukt!
  Jewel-Nails recently posted…Mijn Blond collectieMy Profile

 5. Reply

  Vind hem tof gedaan, leuke kleuren heb je gebruikt!
  Angelique recently posted…Barry M summer love & glow paletteMy Profile

 6. Reply

  Weer zo’n toffe nail art! Erg netjes gedaan en mooie kleuren heb je gekozen πŸ™‚ ik ben benieuwd naar je andere nail arts!
  Vera recently posted…Catrice Luxury Lacquers | Million Brilliance & ChameleonMy Profile

 7. Reply

  Toffe nailart en met de matte topcoat vind ik hem nog leuker ;D
  Dana recently posted…What’s in my bag?My Profile

 8. Reply

  Erg mooi is ie geworden! En de kleuren zijn ook echt lente proof!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…HoloManiaMy Profile

 9. Reply

  Vind de kleurencombi ook erg fris πŸ™‚
  Mariska recently posted…Spring has Sprung tagMy Profile

 10. Reply

  Wat een prachtige nail art en echt heel knap gedaan!
  Mandy recently posted…De 5 leukste artikelen van andere blogsMy Profile

 11. Reply

  Wauw wat een kunstwerk! Echt heel mooi en super knap gemaakt!
  Anitra Hermes/klikdoos/AnitraX/wheelchairtramp recently posted…Bestelling!!!My Profile

 12. Reply

  Super tof
  Sylvana recently posted…Haal de lente in je huisMy Profile

 13. Reply

  Dit is echt heeeeeel tof: mooi design en toffe kleurtjes! Heel netjes gedaan!

 14. Reply

  Wat een frisse look en zo mooi helaas kan ik niet zo’n rechte strepen zetten als jouw met mijn dotting pen haha πŸ™‚
  Nikita recently posted…FOTD Β met NYC.My Profile

 15. Reply

  Heel leuk gedaan! Leuk idee zo’n ABC challenge
  Ilse recently posted…Honden NailartMy Profile

 16. Reply

  awesome gemaakt πŸ˜€
  femketje recently posted…Inspirational; Skirts & Dresses.My Profile

 17. Reply

  Ik vind aztec print echt super leuk!

 18. Reply

  Wat heb je dit leuk gedaan!

 19. Reply

  Wauw!
  Charile recently posted…Spam je blog!My Profile

 20. Reply

  Heel mooi gemaakt en dan vooral door de kleuren die je gebruikt hebt. Lekker opvallend, vrolijk en perfect voor het voorjaar!
  Paola recently posted…Essence All about paradise palette 04 ParadiseMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge