A-England – St. George

Het is herfst en ik grijp wat vaker naar donkere kleuren. Gezien het toch zo lekker weer is en het zo zonnig is kon ik mijn holo’s niet laten staan. Ook al heb ik deze al geswatched op de site. Ik wilde deze toch nog een keer laten zien.

Deze lak heeft zolang op mijn wishlist gestaan dat ik St George nog een keer wil laten zien. Ik vind het een prachtige emerald kleur. Mooi diep donkergroen. De holografische glitters die erin zitten zijn mooi verdeeld en zijn scatter deeltjes. Hoewel ze allemaal alle kleuren aannemen in de zon, krijg je wel een beetje dat regenboog gevoel. Op de foot hieronder zie je dat wat beter. Had ik het beste al gezegd? Dit is 1 laagje. Daar is A-England goed in. Tristam en Dragen dekken ook maar met 1 laagje. Daar hou ik van en dan heb ik het idee dat je echt waar krijgt voor je geld.

A-England is een brits merk dat ook in Nederland te koop is. Meerdere webshops zoals Pretty Polish en Enchantra hebben deze in hun assortiment en kost €9,95.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw die is prachtig!

 2. Reply

  wauwzers, gorgeous shimmer!

 3. Reply

  wat een prachtige glitters heeft deze lak, lijkt een beetje op de sand lak van p2 alleen dan met een topcoat ofzo. Leuk kleurtje!

 4. Reply

  Deze is echt mooi voor de kerst!

 5. Reply

  Waauw, glitter! Echt een mooi lakje.

 6. Reply

  Prachtige kleur. <3
  Ik heb sinds kort ook twee nagellakjes van A-England en ben er ook super tevreden over.

 7. Reply

  Op dit soort kleuren word ik spontaan verliefd πŸ™‚ Prachtig!!

 8. Reply

  Wauw die ziet er echt mooi uit!

 9. Reply

  heel mooi!!

 10. Reply

  Wat is dit een super mooie kleur,.

 11. Reply

  Wauw, dit is echt een mooi lakje! Zo’n mooie shimmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge