A-England – She Walks In Beauty (At Christmas)

Door het swatchen van de Brocades lakken van Maybelinne moest ik enorm denken aan A-England She Walks In Beauty. Een beauty die ik een beetje vergeten was.


Ik swatchte de lak al eerder, maar dan over een andere kleur. Dat had ik eigenlijk niet moeten doen, want op zichzelf is de lak veel mooier! Hier heb ik twee laagjes over elkaar gedaan. Dan dekt de lak misschien nog niet 100%, maar de plekjes waar het niet dekt vallen niet zo op.

De gouden shimmer en roze glitters zijn echt enorm mooi. Ik heb de gouden Brocades lak zelf niet, omdat ik ’em teveel op She Walks In Beauty vond lijken. Ik kan ook niet zeggen dat het 100% een dupe is, maar het lijkt wel enorm. Ik heb zelf het idee van google images dat Gilded Rose meer roze hexagonale glitters heeft.Hier naast de brocades lakken.

Een paar weken geleden gaf ik twee boxen met nailart spulletjes weg. Onder andere dit pakje met twee imageplates die ik bij de Tedi store kocht. Ik vond het best leuke figuurtjes om mee te stempelen.

Ik stempelde met een andere A-England lak. Het fijne aan de meeste A-England lakken is dat ze met een laagje dekken. Zo ook St. George. Met dit weer zie je de holografische glitters praktisch niet, maar dat geeft niet.


Deze nailart is opzich niet moeilijk. Ik stempelde drie keer de hulst en een keer een boompje. Daarnaast zette ik op elke nagel een aantal rode stipjes met een dottingtool en nog een gele rhinestone. Laagje topcoat en tadah. Heel simpel, maar wel feestelijk. Helemaal met alle glitter en shimmer van She Walks in Beauty.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke nagels!

 2. Reply

  Wat een mooi lakje! Vooral met die lichtroze glitters erin. En leuk gedaan met die stamps πŸ™‚

 3. Reply

  Deze is echt prachtig.
  Liefs, xx

 4. Reply

  Ziet er gaaf uit!

 5. Reply

  Schattig en erg leuk gedaan zeg!

 6. Reply

  leuk gedaan met al die kerst dingetjes ;D

 7. Reply

  Heel leuk gedaan!

 8. Reply

  Dat ziet er echt super leuk uit!!

 9. Reply

  Oh wat super mooi, erg creatief bedacht.

 10. Reply

  Wat prachtig gedaan!

 11. Reply

  Wat een prachtige kleur en een hele toffe nail-art!

 12. Reply

  heel leuk geworden!!

 13. Reply

  Hij lijkt idd behoorlijk op dat Maybelline lakje! Draag hem nu toevallig zelf πŸ˜›

 14. Reply

  vind deze mooier dekken dan die van maybelline als ik eerlijk mag zijn πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge