A-England – Iseult

Iseult is de eerste lak van A-England die ik kocht en ik swatchte deze ook al eerder. Maar nog niet eerder in de zon. Gezien er een prachige shimmer in zit werd het de hoogste tijd om deze te swatchen in de zon.


Hier tochย  nog een foto in de schaduw. Het is een mooie lichtroze lak. Hoewel ik deze lak al een hele tijd niet meer op heb gehad, vind ik deze lak nogsteeds echt prachtig. Door de shimmer vind ik het ook vrij chiq staan.

De meeste lakken van A-England dekken met 1 of 2 laagjes, maar helaas is deze er niet een van. Omdat Iseult zo licht is, dekt deze niet zo heel goed. Helaas hebben alle lakken met deze kleur daar last van. Hier zie je 4 laagjes. Maar met een sneldrogende topcoat is dat probleem zo verholpen. Ik had ook wel het idee dat mijn handen bruiner leken omdat de lak zo licht is.

A-England is te koop bij Enchantra en Pretty Polish voor โ‚ฌ9,95 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  In de zon is hij prachtig!

 2. Reply

  Wat een prachtig, subtiel kleurtje <3

 3. Reply

  Wat een lieve kleur! Heel subtiel, netjes om je nagels mee te verzorgen.

 4. Reply

  Dit lijkt net glazuur, zoo mooi!

 5. Reply

  Hij is heel mooi!

 6. Reply

  Super pretty! โ™ฅ

 7. Reply

  Past niet echt bij mij ondanks ik het een erg mooi lakje vind met die shimmer!

 8. Reply

  Lief kleurtje, zit een mooie shimmer in

 9. Reply

  Lekker girly kleurtje dit ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge