A-England – Fated Prince

Iedere keer doet A-England het weer hoor. Prachtlakken maken en dan zit er ook nog eens een mooi verhaal achter. Elke lak heeft een naam uit een engelse legende. Excalibur, galahad, avalon, king arthur, tristam, iseult, st george. Deze keer kozen ze voor doornroosje. Na Briar Rose en Rosebower dan vandaag Fated Prince.Fated betekent voorbestemd en deze donkergrijze lak is vernoemd naar de prins die doornroosje wakker moest kussen. Deze lak is net als Briar Rose en Rosebower holografisch, alleen denk ik dat deze iets sterker holografisch is. Je ziet duidelijk regenbogen op je nagels en deze vallen ook meer op omdat de basis donker is.

Hier zie je Fated Prince in de zon en ik draag twee laagjes.

Hebben jullie al lakken van A-England?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  gorgeous shimmer <3

 2. Reply

  Ik vind ze allemaal schitterend , maar ze liggen net ff boven mijn budget ! ๐Ÿ™‚

 3. Reply

  Wauwie, prachtig kleurtje!

 4. Reply

  Heel erg mooi deze ! Heeft iets weg van My Private Jet van OPI.

 5. Reply

  Wat een geweldige kleur, en het verhaal erachter vind ik leuk om te lezen.

 6. Reply

  ik heb er drie. Ze zijn prachtig. Deze vind ik ook mooi.
  Alleen het holo effect minder. Maar ondanks dat… Schitterd die super!

 7. Reply

  Mooi! Wel geschikt voor zo’n donkere dag als vandaag. ๐Ÿ˜‰

 8. Reply

  Deze is ook heel mooi!

 9. Reply

  Wauw, wat een prachtig lakje!

 10. Reply

  Zo mooi! Ik heb nog geen enkel A-England lakje in mijn bezit, maar dat gaat niet lang meer duren haha!

  โ™ฅ

 11. Reply

  Waauuw deze is mooi! Ben meestal niet zo’n fan van donkere kleuren maar deze is moooi

 12. Reply

  wow, dit vindt ik de mooiste

 13. Reply

  Hij lijkt een beetje op zoya storm alleen dan wat lichter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge