A-England – Excalibur & Love Is Enough

Ik ben dol op het merk A-England. Een prachtig merk met vooral donkere lakken een hele reeks holografische lakken. De holo’s veroveren mijn hartje dan ook keer op keer en ik heb er een stuk of 10 (van de geloof ik 30 die er zijn).  Ik heb weinig niet holo’s van A-England. Als ze 10 euro per stuk kosten koop je er maar een paar per keer en dan ga je eerder voor een holo dan voor een creamy lak. De niet holo’s die ik heb zijn niet creamy maar prachtige foils. Denk ik. Ik weet door de reflecterende deeltjes eigenlijk niet zo goed hoe ik ze moet noemen. Zijn daar namen voor?


Excalibur


Volgens mij heb ik de nieuwe versie van Excalibur. De oude was ‘gewoon’ zilver metallic en de revamped versie heeft een shitload aan geel/oranje deeltjes erin zitten. Ziet het er bekend uit? Toen ik hoorde dat dit een dupe was van OPI designer de better was ik helemaal blij. Die lak heb ik wel geswatched, maar zelf niet in mijn stash. Volgens Lucy niet 100% dupes omdat die van OPI donkerder oranje deeltjes heeft. Ik vind het zelf genoeg lijken.

De lak heeft allemaal pieppiepkleine deeltjes die met twee laagjes wel dekken. Je kan er nog een derde laagje overheen doen als je dat wilt. Ik heb het namelijk voor de foto wel gedaan. Het mooie aan de deeltjes is dat het daarom niet streept. Gotta love foils! Verwijderen niet niet supermoeilijk; alleen van je huid af is het na lakken soms lastig. Als mn nagelriemen er gepoetst uitzien; sorry! Na een kwastje met aceton zaten er nog genoeg stukjes over die ik niet wegkreeg.

Love is Enough


Ik weet niet waar de naam vandaan komt, want ik moet eigenlijk meer aan een moeras of een dik bos denken bij deze lak. A-England heeft allemaal lakken geinspireerd op mythen en historie. Deze lak heeft een zelfde soort deeltjes geloof ik, maar dan wel in een donkergroene basis lak. Ik heb ook hier drie laagjes aangebracht. Gelukkig droogt de lak vrij vlot. De deeltjes zijn volgens mij geel, groen en wat blauw en paars. De basiskleur dekt niet in 1 laagje, maar dat is ook de bedoeling. Als de lak teveel zou dekken zie je de deeltjes in het bovenste laagje niet meer goed genoeg. Geeft gelukkig niets, want ook dit is een prachtige lak.


Stiekem vind ik het wel jammer dat A-England altijd met van die donkere lakken komt. Ik draag ze niet zo vaak. Excalibur daarintegen tovert je nagels om tot kleine spiegeltjes. Je ziet jezelf er misschien niet in, maar ze reflecteren supergoed.

Ik vind ze het geld waard, maar ik koop ze niet vaak. In nederland te krijgen online bij: Hypnotic Polish en Pretty Polish Voor ongeveer 10 euro per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie lakken, ik heb nog niks van dit merk…
  Mandy recently posted…Handgemaakte armbanden te koopMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooi en apart effect geven deze lakken
  ManonManon recently posted…Styletone box Juni 2015My Profile

 3. Reply

  Wat een mooie kleurtjes! Die groene vind ik voor het najaar heel mooi!
  Amelie recently posted…Review: Non.U Wenkbrauwpotlood (BornPrettyStore)My Profile

 4. Reply

  Wauw ik vind ze echt prachtig. Super mooie glitters!
  Nicole recently posted…How To: Clean Your Makeup BrushesMy Profile

 5. Reply

  Die groene vind ik heel mooi!

 6. Reply

  Ik vind het echt leuke en unieke kleurtjes! Vooral Excalibur vind ik prachtig.
  Amy recently posted…Foundations voor een vette huidMy Profile

 7. Reply

  Gave lakjes! Zien er erg mooi uit.
  Amy-Denise recently posted…Recept: bosbessen cakeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge