A-England – Burne Jones Dream Collectie – Briar Rose

In mijn laatste shoplog konden jullie een hoop nieuwe lakken zien. Vandaag de eerste lak van A-England uit hun nieuwe Burne Jones Dream Collectie. Doornroosje wordt ook wel Little Briar Rose genoemd. Edward Burne-Jones is een kunstenaar die schilderijen heeft gemaakt van deze legende waaronder The Rose Bower en The Briar Wood. Mocht je je afvragen waar de namen vandaan komen. Deze nagellakcollectie bestaat uit 5 lakken -waarvan er 1 nog moet uitkomen- en ik heb er drie van. Vandaag de tweede swatch. Al eerder liet ik jullie Rose Bower zien.
Ik ben echt dol op deze kleur. Ik vind het echt een unieke kleur en is een beetje anders in bepaald licht. Het ene moment lijkt het donkerroze, dan weer bordeauxrood. Ik vind het in ieder geval een mooie kleur en extra leuk dat het een holografische lak is.

Ik hou van de holografische lakken van A-England. Net als de rest van hun lakken dekt deze met 1 laagje. Love it! Voor de zekerheid heb ik er nog een laagje overheen gedaan. De lak is dan sowieso langer houdbaar. Net als bij Rose Bower zit deze tussen een scatter holo en een lineaire holo in. Het is een lak met holografische glitter, dus in dat opzicht een scatter lak, maar zodra de lak is opgedroogd krijg je het effect van een lineaire holo. Dus zo’n regenboog V.

Ik had jullie al wel verteld dat Royal Mail inmiddels geen nagellak meer verzend. Gelukkig hebben we ook retailers in Nederland! Ik kocht deze lakken bij Enchantra, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij Pretty Polish. De lakken kosten €9,95. Enchantra heeft nu de aanbieding dat je 3 lakken voor €25,- hebt.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hij is echt ZO mooi!

 2. Reply

  weer zo’n super mooie 😀 moet toch echt eens een lakje van dit merk proberen!

 3. Reply

  Prachtige kleur! Als ik eerlijk ben vind ik je nagels net íetsje te lang.

 4. Reply

  Wat een prachtige lak! <3

 5. Reply

  Heel erg mooi! Wat een prachtige kleur!

 6. Reply

  Deze is heel pretty! Wat heb je toch mooie nagels 🙂

 7. Reply

  Whaaaa , nu weet ik niet meer welke ik moet kopen , ze zijn allemaal mooi !!

 8. Reply

  Wat een prachtige kleur en nagels!

 9. Reply

  Wat een mooi lakje dit weer zeg, wow!

 10. Reply

  Gaaf! vooral leuk met deze mooie zon erop zeker:)

 11. Reply

  Wauw erg mooi, de glitters!!!

 12. Reply

  Super mooie kleur!

 13. Reply

  Wauw, je hebt hem! Wat staat ‘ie je goed. En wat een prachtige foto’s… Top!

 14. Reply

  wow deze is ook heel mooi, misschien ga ik ze ook proberen, zo even kijken of ik nog “beautygeld” over heb deze maand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge